BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker og miljø ved at sikre beskyttelse mod skadelige virkninger af ioniserende stråling? Og drømmer du om at være en del af en arbejdsplads, hvor faglighed, samarbejde og et godt arbejdsmiljø er i fokus? Så er du måske en af vores nye kolleger i Herlev.
Om os
Sundhedsstyrelsen er Danmarks myndighed for strålebeskyttelse, og vi har et vigtigt ansvar i at sikre strålebeskyttelse for både arbejdstagere, patienter og befolkning samt dyr og miljø. Enheden Strålebeskyttelse (SIS) varetager samtlige myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet, og opgaverne er spændende og alsidige. Brug af stråling er blandt andet en forudsætning for hovedparten af de millioner af undersøgelser, der udføres inden for medicinsk billeddiagnostik, og for en del af den kræftbehandling, der årligt gennemføres i Danmark. Brug af stråling er også essentielt for kvalitetskontrol og drift af centrale danske infrastrukturelementer som bygninger, broer, veje og energidistribution samt for produkt- og fødevarekontrol. Endelig finder brug af stråling i stigende grad anvendelse i forbindelse med sikring og grænsekontrol.
Din hverdag hos os
Du kommer til at arbejde sammen med flere end 35 kolleger, som har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvor vi har fokus på at lære af hinanden og udnytte alles styrker bedst muligt. De fleste medarbejdere er fordelt i de tre sektioner: Medicinsk Anvendelse; Industri, Forskning og Miljø; Dosimetri, Måling og Beredskab.
Den ene stilling er i sektionen Medicinsk Anvendelse og den anden stilling er i sektionen Industri, Forskning og Miljø. For begge stillinger vil de primære opgaver være:
- Planlægning og gennemførelse af tilsyn
- Behandling af ansøgninger om tilladelser og registreringer af strålekilder, udstyr og anlæg
- Rådgivning til brugere af strålekilder
- Undervisning i, og udarbejdelse af, fagligt vejledningsmateriale.
Vores tilsynsopgaver dækker hele landet, og vi udfører tilsyn både individuelt og i teams. Du er selv med til at planlægge tilsynene, så der er god mulighed for at tilpasse rejseaktiviteten med privatlivet.
For stillingen i Medicinsk Anvendelse vil dit arbejde være relateret til brug af stråling i sundhedsvæsenet, primært i regionerne, men også på private hospitaler, på tandklinikker og hos kiropraktorer. Opgaver i forbindelse med veterinærmedicinsk anvendelse af stråling varetages også af sektionen, og opgaver inden for dette område kan derfor også blive en del af din opgaveportefølje.
For stillingen i Industri, Forskning og Miljø vil dine opgaver være relateret til industriel og forskningsmæssig brug af stråling. Opgaverne omfatter bl.a. tilsyn ved virksomheder, der benytter teknologier indenfor bl.a. strålesterilisering, industriel radiografi og gennemlysning ved brug af røntgen, herunder fx bagagescannere.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har enten en relevant kandidatuddannelse inden for det natur- eller sundhedsvidenskabelige område eller en relevant professionsbacheloruddannelse som f.eks. radiograf eller bioanalytiker. Vi forventer, at du som minimum har et basalt kendskab til strålingsfysik, og det vil være en fordel, hvis du har gode IT-kundskaber.
Det vil være et yderligere plus, hvis du
- har erfaring med tilsyn og/eller kvalitetssikring
- mestrer engelsk både skriftligt og mundtligt, da vi også arbejder med virksomheder, der har engelsktalende medarbejdere.
- kommunikerer ubesværet i både skrift og tale samt trives med at kommunikere med både fagpersoner og borgere
- demonstrerer overblik og har forståelse for arbejdet i et højt teknisk specialiseret område
- udviser selvstændighed og initiativ, men også trives med at arbejde ud fra vejledninger og guidelines
- kan arbejde systematisk og struktureret under frie rammer
- har gode samarbejdsevner.
Det er vigtigt, at du får en god start hos os, og du vil derfor få tilknyttet en mentor i opstarten. Der vil være en omfattende oplæring, så du bliver fortrolig med dine arbejdsopgaver.
Sammen med os får du
- en unik og spændende arbejdsplads med meningsfulde, samfundsnyttige opgaver
- et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med andre dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver
- et godt socialt arbejdsmiljø med god team-ånd
- gode rammer for balance mellem privat- og arbejdsliv med fleksibel arbejdstid og mulighed for lejlighedsvist hjemmearbejde.
Alt efter din uddannelsesmæssige baggrund vil du blive ansat som:
akademisk medarbejder efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation
eller
bioanalytiker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation samt CO10 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og Danske Bioanalytikere.
Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, vil du blive ansat efter gældende overenskomst.
Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingerne ved at ringe til sektionsleder i Medicinsk Anvendelse Hanne Waltenburg på tlf.: 4454 3468 eller sektionsleder i Industri, Forskning og Miljø Annette Holm Fik på tlf.: 4454 3499
Du kan også læse mere om Strålebeskyttelse og enhedens opgaver i vores årsberetninger, der ligger på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: Strålebeskyttelse | Fagperson | Sundhedsstyrelsen
Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 49. Du kan læse mere om os på sst.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Strålebeskyttelse, Knapholm, 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6146272