Vil du være med til at sætte retning for fremtidens gynækologi og obstetrik på Herlev og Gentofte Hospital?
Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler er en ambitiøs afdeling, der vægter at udvikle nye og effektive metoder til at sikre bedre patientbehandling og gode patientforløb, og som samtidig sætter forskning øverst på dagsordenen.
Vi søger en dygtig og erfaren leder, der tænker dialog, samarbejde og fællesskab ind som en forudsætning for at opnå de bedste resultater. En leder som kan fungere som ligestillet part i et tredelt ledelsesteam og kan bidrage til at styrke samspillet mellem afdelingens to hovedområder – gynækologien og obstetrikken.
Du har som cheflæge et særligt ansvar for det lægefaglige arbejde og den lægefaglige kvalitet, og du skal være i stand til at inddrage lægegruppen og den tværfaglige ledergruppe i samarbejdet om at udvikle en bæredygtig organisering af den samlede afdeling med fokus på patientsikkerhed og patientoplevet kvalitet.
Som en del af afdelingsledelsen skal du desuden medvirke aktivt til at skabe gode og konstruktive samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper, specialer, ledelsesniveauer og sektorer. Med sundhedsreformen iværksættes den største forandring og omstilling af sundhedsvæsenet i nyere tid. Diagnostik og behandling skal tilrettelægges mere sammenhængende og prioriteres efter værdi for patienten. Digitale muligheder skal bruges til i højere grad at behandle patienten, hvor denne opholder sig. Behandling skal ses bredere, mere forebyggende og i samarbejde med patient, praktiserende læge og kommune. Du står således ikke kun i spidsen for afdelingen, men indgår også som en aktiv medspiller i hospitalsledelsen, hvor du kommer til at bidrage til den strategiske ledelse og udvikling af hospitalet.
Som vores nye cheflæge har du en naturlig tilgang til at:
- Motivere, lede og inspirere en tværfagligt sammensat personalegruppe
- Lytte, være oprigtig nysgerrig og inddragende
- Medvirke til en positiv arbejdspladskultur med psykologisk tryghed
- Udvikle og medvirke til medarbejdernes trivsel gennem involvering og engagement
- Være tydelig og definere klare krav og forventninger
- Omsætte politiske mål og politikker til handling inden for de vedtagne budgetter
- har let ved at indgå i et naturligt fællesskab med chefsygeplejerske og chefjordemoder, så I fremstår som et team, der er tydelige, går i samme retning og ser afdelingen som en samlet enhed,
- har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil,
- har stærke kommunikative evner, formår at formidle præcist og engageret på alle niveauer og på tværs af faggrupper og subspecialer samt har fokus på at skabe god trivsel og et godt arbejdsmiljø
- har vedvarende fokus på den daglige drift, og anvender data til at skabe rum for udvikling af patientbehandlingen,
- kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder, herunder at arbejde med nye teknologiske muligheder i behandlingen af patienter,
- prioriterer uddannelse højt, så afdelingen bliver ved med at være en attraktiv uddannelsesafdeling
- har dokumenteret ledelseserfaring, og en lederuddannelse, gerne på master- eller diplomniveau.
Gynækologien er inddelt i bl.a. gynækologisk klinik og sengeafsnit, urogynækologisk klinik, ultralydsskanning og reproduktionsmedicinsk klinik.
Obstetrik/fødeområdet er inddelt i bl.a. obstetrisk klinik med fødegang, in house fødeklinik, graviditet og tab, fødemodtagelse, akut modtagelse for gravide, svangre ambulatorium og svangre-barselsgang, hjemmefødselsordning samt føtalmedicinsk klinik.
Afdelingen har en betydelig forskningsaktivitet indenfor urogynækologi, reproduktionsmedicin, obstetrik, føtalmedicin og benigngynækologi plus visse typer malign kirurgi. Forskningen forestås af to professorer, kliniske lektorer og forskningssygeplejersker. Afdelingen har opbygget en fælles klinisk forskningsenhed på tværs af afdelingens fagområder og professioner med henblik på at styrke registerforskning og klinisk forskning. Desuden varetager professorer og lektorer klinisk ophold, undervisning og eksamination af omkring 100 medicinstuderende fra Københavns Universitet hvert år.
Samlet har afdelingen ca. 425 engagerede medarbejdere, som omfatter læger, sygeplejersker, jordemødre, lægesekretærer, social- og sundhedsassistenter, bioanalytikere samt ikke-lægelige akademikere. Stort set alle stillinger er besat! Afdelingen har ca. 85 læger; der udgøres af én cheflæge, tre ledende overlæger, to professorer, én professor emeritus, overlæger og afdelingslæger; samt ca. 25 uddannelsesstillinger på alle niveauer.
I 2022 flyttede vi ind i det flotte, nybyggede Kvinde-Barn-Center, hvor alle fødestuer er indrettet som sansefødestuer.
Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside.
Ansættelsesvilkår Ansættelsen vil ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer, indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
Stillingen er ledig til besættelse 1. oktober 2025 eller efter nærmere aftale.
Yderligere oplysninger Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Helene Bliddal på telefon 21 99 58 89, chefsygeplejerske Tanja Pallesen på telefon 26 36 84 41 eller chefjordemoder Vibeke Lafrenz på telefon 20 36 69 03.
Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er den 3. august 2025. Send din ansøgning via annoncelinket her på siden.
Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 11. august og anden samtalerunde den 29. august.
Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding ved et møde i uge 33-34.
Faglig bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning ”Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger” af 12. december 2019.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
Henvisningsmateriale
- Stillingsbeskrivelse
- Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
- Målbillede for Region Hovedstaden
- Pejlemærker for god ledelse
- Region Hovedstadens Hospitalsplan 2025
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde
-Arbejdsgiver:
Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej , 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-08-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/ecc15cd2-1f07-4f87-b9db-d11ca56e19dc