Cheflæge til Afdeling for Klinisk Mikrobiologi

Profilbillede
dato

Vores cheflæge på Afdeling for Klinisk Mikrobiologi har valgt at gå på pension. Derfor søger vi nu en ny cheflæge, som vil være med til at lede en af Danmarks største mikrobiologiske afdelinger.

Du vil sammen med afdelingens chefbioanalytiker indgå i den samlede hospitalsledelse, som har et tæt samarbejde med direktionen, de øvrige hospitaler og kommuner. Det skal derfor være en naturlig tilgang i din ledelsesstil at tænke fællesskab og samarbejde ind som en forudsætning for at opnå de bedste resultater.

Hvad bliver du en del af: Herlev og Gentofte Hospital er et af Danmarks største akuthospitaler og et af de nationale kræftcentre. Vi har mange højtspecialiserede funktioner, et stort og rigt forskningsmiljø, et mor-barn-center, og samtidig er vi en stor uddannelsesinstitution. Vi forsker, uddanner, behandler og helbreder. Vi hører hjemme på flere lokationer og har både akutte, specialiserede og elektive patientforløb, så kompleksiteten er ligesom ambitionen tårnhøj. Vi har store forventninger til, at hospitalets afdelinger skal være med til sætte dagsordenen i regionen, nationalt og internationalt på de områder, hvor vi vil og skal være førende.

Hospitals pejlemærke ”Godt behandlet” er et fælles strategisk mål for hele hospitalet. Som organisation er ambitionen at alle, både patienter, pårørende og medarbejdere skal opleve, at være godt behandlet. Hospitalet vægter faglighed, sammenhæng og forbedring i arbejdet mod at skabe mest mulig værdi for patienten i mødet med sundhedsvæsenet og du vil blive en del af et stærkt fællesskab i Hospitalsledelsen, hvor Direktion og afdelingsledelser sammen sætter retning og mål for at nå den fælles ambition.

Om afdelingen Afdelingen udfører mikrobiologisk diagnostik, rådgivning og forskning indenfor bakteriologi, virologi, serologi, parasitologi og mykologi på vores hospital samt Nordsjællands Hospital, men også den primære sundhedstjeneste indenfor planområderne Nord og Midt i Region Hovedstaden.

Afdelingen er en af de største mikrobiologiske afdelinger i Danmark med et samlet årligt prøveantal på ca. 800.000. Derudover er afdelingen stolte over at de, som den eneste mikrobiologiske afdeling i landet, producerer dyrkningssubstrater til eget forbrug samt salg.

Udover rådgivning omkring prøvesvar, består afdelingen også af Infektions Hygiejnisk Enhed, der gennem hygiejnesygeplejersker og læger bistår klinikere og primærsektor med rådgivning vedrørende infektionshygiejne.

Afdelingen har stor fokus på kvalitet og forskning. Derfor er forskning og undervisning af forskellige personalegrupper en nødvendig og naturlig del af arbejdet i afdelingen. Afdelingen har blandt andet en forskningsgruppe, der udfører tværsektioriel, praksisnær og anvendelsesorienteret forskning indenfor antibiotic stewardship. Dertil forventer afdelingen at opnå en akkreditering efter standarden ISO 15189 i 2024.

Afdelingen er en moderne arbejdsplads, hvor der gøres brug af det nyeste teknologiske udstyr i laboratorierne, hvilket understøtter analysesvar af høj kvalitet og medvirker til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Læs mere om afdelingen her

Om dig Samlet set er det vigtigt for os, at du

  • har venlig autoritet med stærke kommunikative egenskaber.
  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder.
  • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • motiveres af og har vedvarende fokus på optimering af den daglige drift.
  • medvirker til at skabe rum for udvikling og kvalitetssikring af afdelingens kerneydelser.
  • arbejder struktureret, vedholdende, engageret og tålmodigt.
  • har en tydelig og involverende ledelsesstil og er god til at sætte retning.
  • er åben og anerkendende i din kommunikation og tager ansvar for og prioriterer et godt arbejdsmiljø
  • deltager aktivt i råd og udvalg både inden- og udenfor hospitalet, regionalt og nationalt.
  • har ledelseserfaring og gerne en relevant lederuddannelse.
  • gerne er speciallæge i klinisk mikrobiologi
Stillingen er ledig til besættelse den. 1. oktober 2024 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse vil som udgangspunkt ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer, indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Yderligere oplysninger Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Lisbet Ravn på telefon 3867 3004 eller chefbioanalytiker Anne Kailow på telefon 3868 9741.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er den 20. maj. I ansøgningen bedes du forholde dig til hver af de syv kompetencer, som lægerollen indeholder. Du sender ansøgningen via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 27. maj og anden samtalerunde den 7. juni

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører en personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding i uge 22-23.

Den faglige bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den faglige bedømmelse er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning "Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger" af 12. december 2019.

Alle henvendelser behandles fortroligt

Henvisningsmateriale

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej , 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037956

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet