Vi opnormerer i sygeplejen på Tværfagligt Smertecenter

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sygeplejerske og nysgerrig på tværfaglig smertebehandling, og ønsker du at blive en del af et velfungerende ambulatorie med et spændende speciale, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Tværfagligt Smertecenter er et afsnit under Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte på Rigshospitalet. Vi modtager patienter med kroniske smertetilstande til ambulant behandling. Vi er et højt specialiseret afsnit, der varetager behandlingen af komplekse smertetilstande.

Personalet i Tværfagligt Smertecenter består ud over sygeplejersker og en klinisk sygeplejespecialist af læger, sekretærer, psykologer, fysioterapeuter og socialrådgivere. Derudover har vi forskningsmedarbejdere tilknyttet afdelingen, ligesom vi har formaliseret samarbejde med både Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme og Afdeling for Hjerne- og Nervekirurgi vedrørende henholdsvis behandling af CRPS (refleksdystrofi) og rygmarvsstimulation.

Vores ambulatorie er velfungerende og med høj faglighed, stort fællesskab, et godt arbejdsmiljø og mange års anciennitet blandt personalet.

Hvad laver en sygeplejerske på Tværfagligt Smertecenter?

Sygeplejerskerne yder sygepleje til patienter, der lider af kroniske non-maligne smerter med en sværhedsgrad, der involverer psykosociale forhold. Sygeplejerskens indsats sigter mod at støtte patienterne i at mestre livet med kroniske smerter og mindske gener knyttet hertil.

Sygeplejerskerne har i et ph.d.-projekt afprøvet gavnligheden af familiesygeplejesamtaler med patienter og deres pårørende. Dette har resulteret i, at vi aktuelt praktiserer familiesygeplejesamtaler. Vi har herved udviklet sygeplejerskens rolle, hvilket du kan læse om i seneste udgave af fagbladet ’Sygeplejersken’ (nummer 6. 2023): https://dsr.dk/sygeplejersken/arkiv/sy-nr-2023-6/familiesamtaler-som-at-laere-et-nyt-sprog

Vi tilbyder en arbejdsplads med:

 • Et introduktions- og oplæringsprogram planlagt med afsæt i dine nuværende kompetencer.
 • En varieret arbejdsdag med alt lige fra applicering af chiliplaster, telefonkonsultationer, NADA-øreakupunktur, ambulante samtaler – herunder også familiesamtaler, samt holdundervisning af patienter, pårørende og personale.
 • Et dynamisk tværfagligt samarbejde.
 • Et selvstændigt og udfordrende job, hvor sparring altid er mulig.
 • Fokus på høj sygeplejefaglighed.
 • Gode muligheder for faglig udvikling – fx vil du komme på et kursus i familiesygepleje, når du er klar til dette.
 • Et godt humørfyldt arbejdsmiljø.
Vi søger en sygeplejerske:

 • Der har interesse og gerne erfaring inden for behandling af komplekse, kroniske lidelser, psykiatri, misbrugsbehandling, Fundamentals of Care (F.o.C) og familiesygepleje.
 • Der er bevidst om egne grænser og tør udfordre dem.
 • Der er indstillet på at arbejde selvstændigt.
 • Der har gode evner til kommunikation og samarbejde.
 • Der formår at indgå i et tværfagligt team med fleksibilitet og respekt for hinandens forskellige ansvar, kompetencer og erfaringsgrundlag.
 • Der ønsker fordybelse, løbende refleksion, selvudvikling inden for specialet og sparring med kolleger og ledelse.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Baagø Hofman, assisterende afdelingssygeplejerske Hanne Davel eller klinisk sygeplejespecialist Pernille Friis Rønne på telefon 35 45 76 12.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Praktiske oplysninger:

Forventet tiltrædelse 1. august 2023, eller efter aftale.

Den ledige stilling er aktuelt på Rigshospitalet, Ole Maaløes Vej 26, opgang 76, 2200 København N. Der er planer om, at afdelingen skal rykke til Glostrup Hospital – flyttedatoen er indtil videre ukendt.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 13/6-23

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 14/6-23 og/eller torsdag d. 15/6-23 (eftermiddag)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249831&DepartmentId=22055&MediaId=4710&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843329

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet