Social- og sundhedsassistenterelever søges til Herlev Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Herlev Kommune uddanner social- og sundhedsassistentelever, og vi søger derfor elever til opstart af uddannelsen til januar 2024 og april 2024.

 

Uddannelsesstart

Januar 2024:

Uddannelsen påbegyndes den 22. januar 2024, hvis du har grundforløb 2.

Uddannelsen påbegyndes den 12. august 2024, hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper.

 

April 2024:

Uddannelsen påbegyndes den 15. april 2024, hvis du har grundforløb 2.

Uddannelsen påbegyndes den 30. oktober 2024, hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper.

 

Om uddannelsen

Som social- og sundhedsassistentelev veksler du mellem skole og praktik. Du er garanteret en praktikplads i alle tre praktikperioder, henholdsvis i en kommune, i psykiatrien og på et hospital. Under hele uddannelsen har du kontakt med din uddannelseskonsulent.

 

Uddannelseskrav

Som udgangspunkt skal du have grundforløb 2 eller være i gang med grundforløb 2, der er tonet mod social- og sundhedsuddannelsen. For at begynde på denne uddannelse skal du indgå i en uddannelsesaftale med Herlev Kommune. Vi samarbejder med social- og sundhedsskolen SOSU H i Herlev, Gladsaxe og Brøndby. Du kan læse mere om adgangskravene på www.sosuh.dk.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Der udbetales elevløn under hele uddannelsen. Ønsker du voksenløn, skal du kunne dokumentere følgende: 

  • du skal være fyldt 25 år ved elevkontraktens indgåelse
  • du skal have mindst 1 års relevant erhvervserfaring inden for de sidste 4 år ved elevkontraktens indgåelse, hvilket vil svarer til 1.245 timer

Der indhentes straffeattest for medarbejdere, der ansættes i Herlev Kommune.

 

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtale

Ansøgningsfristen er den 14. december 2023 kl. 12:00. 

Vi forventer at afholde samtaler den 18. og 19. december 2023.

 

Få mere at vide

Du kan læse mere om kommunen på www.herlev.dk. Du er meget velkommen til at kontakte uddannelseskonsulenten på 2048 5379, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen. 

 

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte dokumentation for 9. eller 10. klasse, samt din uddannelsesplan fra SOSU H eller dokumentation for din social- og sundhedshjælperuddannelse. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

 

 

 

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herlev Kommune, Sennepshaven, 2, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950585

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet