Seneste regnskab fra Vlopes Scandinavia ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Vlopes Scandinavia ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -3,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Vlopes Scandinavia ApS en bruttofortjeneste på 10,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TYRÉNS A/S i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -62,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TYRÉNS A/S en bruttofortjeneste på 44,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GORM's CPH T2 ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GORM's CPH T2 ApS en bruttofortjeneste på 623.333 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EbitEM ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -7.996 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EbitEM ApS en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Gorm's Aarhus ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -819.364 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Gorm's Aarhus ApS en bruttofortjeneste på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler