Seneste regnskab fra SNEDKERFIRMAET POUL NIELSEN OG SØN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
Søren Martin Mørch

SNEDKERFIRMAET POUL NIELSEN OG SØN ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 33.842 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SNEDKERFIRMAET POUL NIELSEN OG SØN ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SØKVIST EL-ANLÆG A/S i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -384.720 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SØKVIST EL-ANLÆG A/S en bruttofortjeneste på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MAJAE ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 201.644 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MAJAE ApS en bruttofortjeneste på 5,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


V. LAURIDSEN TOTALBYG ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 19.034 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde V. LAURIDSEN TOTALBYG ApS en bruttofortjeneste på 4,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Azets Insight A/S i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 31,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Azets Insight A/S en bruttofortjeneste på 79,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 79,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen