Seneste regnskab fra REVISIONSFIRMA BENT MADSEN, REVISORANPARTSSELSKAB og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
Søren Martin Mørch

REVISIONSFIRMA BENT MADSEN, REVISORANPARTSSELSKAB i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 279.829 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISIONSFIRMA BENT MADSEN, REVISORANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 664.250 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Azets Insight II ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 485.923 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Azets Insight II ApS en bruttofortjeneste på 4,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 50.779 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mere Revision ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 290.962 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Mere Revision ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BOOTLEGGERS ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 733.799 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BOOTLEGGERS ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen