Seneste regnskab fra DP CLEANTECH GLOBAL ENGINEERING SERVICES ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
Søren Martin Mørch

DP CLEANTECH GLOBAL ENGINEERING SERVICES ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -962.103 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DP CLEANTECH GLOBAL ENGINEERING SERVICES ApS en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Gorm's Fisketorvet ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -331.136 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Gorm's Fisketorvet ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


WOOD ENTREPRISE ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde WOOD ENTREPRISE ApS en bruttofortjeneste på 6,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GORM'S FIELDS ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GORM'S FIELDS ApS en bruttofortjeneste på 4,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VH Service ApS i Herlev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 68.860 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VH Service ApS en bruttofortjeneste på 806.862 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen