Så kan vi offentliggøre første del af vores trænerstab.

dato

Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

På klubbens rekrutteringshold, Bobler - her fortsætter vores nuværende træner, Heinrick Søby, og vi ser frem til den fortsatte udvikling, der er på Boblerholdet, både i antal af medlemmer men også i deres Hockey færdigheder.

 U7 her har vi også en genganger, hvor Bjarne har valgt at fortsætte ind i den nye sæson, og sikre den fortsatte udvikling med de yngste hockeyspillere i klubben. Vi ser frem til udviklingen på vores U7 hold.

 U9 her vil der i den kommende sæson være et nyt ansigt. Vi siger velkommen til Christina Andersen, som i år har været træner på vores U7 hold. Christina har en mangeårige tilknytning til vores Dame hold. Vi vil med ansættelsen af Christina, udvikle vores samarbejde mellem U7 og U9, så de to hold i større grad vil understøtte hinanden.

 U11 her har vi tilknyttet et næsten helt nyt ansigt til holdet, Thomas Frederiksen, som er 45 år født og opvokset i Herlev. Thomas er selv startet til ishockey i Herlev i en alder af 12 år og har en kæmpe passion for ishockeyen. Thomas fortæller selv, at det altid har været en stor drøm, at komme tilbage til dér, hvor det hele startede, og få lov til at træne i unge mennesker i Herlev. Thomas har trænet børn i 12 år i Amager Jets, og han har været cheftræner på Hockeyskolen. Træner på U7, U11 og U13 og han har været assistent på U9.


Med de bedste Hockey Hilsner 

Bestyrelsen


Kilde: Herlev Ishockey Klub