Nyt fra U20/1.Division.

dato

Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

Nedlukningen af Danmark og den tidlige afslutning af den forgangne sæson, pga. Corona situationen, har medvirket til, at vi har valgt at fremskynde opstarten af den nye træningskultur på U20/1.Divsion.

Det nye trænerteam på U20/1.Division bliver et trekløver bestående af Søren Dencker, Johan Marklund og Jan Lykke. De har alle tre stor erfaring og viden indenfor trænergerningen. De har alle trænet U20/1.Division før, og i den kommende sæson skal de gøre det sammen.

Vi ser på et setup med 3 kompetente trænere, som en klar styrkelse og et signal om, at seriøsitet og velvilje til vores nye koncept.

 Søren Dencker vil, udover at være U20/1.Divisionstræner, fortsat være sportschef for Herlev Ishockey Klub.

Derudover tilknyttes Morten Groser også U20/1.Division som tværgående målmandstræner fra U15 til U20/1.Division.

 Da vi har valgt at fremskynde opstarten af den fysiske træning for U20/1.Division, og spillere og trænere af gode grunde ikke kan mødes fysisk, har hver enkelt spiller fået tildelt en elektronisk træningsjournal, hvor alle træningspas skal noteres. Der er ligeledes udsendt træningsprogrammer for de næste 14 dage, som spillerne skal følge.

 Skulle der være spillere derude, som kan se sig selv som en del af den nye træningskultur, så er I velkommne til at kontakte Søren Dencker på Tlf: 22858022 eller sportschef@hlik.dk.

 Mvh. Bestyrelsen

 

Kilde: Herlev Ishockey Klub