Næste sæson på U7-U9 samt U11/18

dato

Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

Så kan vi offentliggøre første del af vores trænerstab. Og det er altid en fornøjelse at kunne præsentere trænere, der er i Klubben og gerne vil forsætte.

 

På klubbens U7 hold har vi en ”ny” træner, Christian Foshammer, som var assistenttræner sidste år. Christian overtager stafetten og vi glæder os til at se ham på isen igen. Christian har været spiller i Klubben de sidste 15 år, så det er en rigtig klubmand, der træder ind i rollen som U7 træner.

 

På vores U9 hold har vi også en genganger, Christina Andersen, som også i år har været træner på holdet, og hun har valgt at tage et år mere som U9 træner. Christina har også i mange år været tilknyttet Klubben bl.a. på vores Damehold, hvor hun var en fast del af topkæderne i mange år, og hun har ligeledes spillet på landsholdet. Med Christina som U9 træner, sikrer vi den fortsatte udvikling i vores samarbejde mellem U7, U9 og U11, så de tre hold i større grad vil understøtte hinanden.

 

På klubbens U11/18 hold, som er holdet for vores sen-starter i aldersgruppen fra 11 til 18 år – vil vores nuværende træner Heinrick Søby forsætte. Vi ser frem til den fortsatte udvikling af spillerne, både i antal af medlemmer, men også i deres hockey færdigheder.

  

 

Ved spørgsmål kan Per Vilstrup Kontaktes på 31606768

 

 

Med de bedste hockey hilsner

Bestyrelsen

Kilde: Herlev Ishockey Klub