Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - onsdag den 9. september

dato

Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Stor fokus fra politiet ifm coronasmitte

I lyset af at smittetrykket er steget i alle 11 kommuner på Vestegen, har Københavns Vestegns Politi indsat ekstra patruljer, der alene skal tage sig af corona-relaterede hændelser. Se mere her:

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/stigende-smittetryk-giver-oeget-fokus-fra-politiet/2020/09/08

https://www.facebook.com/VestegnsPoliti/videos/644917512680006/

 

Tyveri fra byggeplads i Brøndby

Mandag den 7. september kl 07:33 modtog vi anmeldelse om at der havde været indbrud i en container på en byggeplads på Roskildevej i Brøndby. I forbindelse med tyveriet var der forsvundet diverse værktøj. Ifølge anmelder var tyveriet sket i mellem fredag kl 12 og mandag kl 06:30

 

Tyveri af el-løbehjul i Glostrup

Mandag den 7. september kl 08:14 modtog vi anmeldelse om at en kvinde havde fået stjålet sit el-løbehjul fra sin have på Ørnebjergvej i Glostrup.

 

Tre personer sigtet for butikstyveri i Herlev

Mandag den 7. september kl 19:23 blev tre unge sigtet for butikstyveri på Herlev Hovedgade. Der var tale om to unge kvinder på hhv. 17 og 18 år og en mand på 20 år. De var mistænkt for at have stjålet i et supermarked, en sportsforretning og en tøjforretning. De to kvinder erkendte i øjeblikket, mens manden nægtede.

 

Færdselsuheld i Hvidovre 

Tirsdag den 8. september kl. 15.14 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Avedøre Havnevej. Part 1 kom kørende ad Avedøre Havnevej i krydset med Kettegård Allé og nåede ikke at bremse helt op, da der opstod kø. Det medførte, at han påkørte part 2, som så påkørte part 3. Der skete materiel skade på alle tre biler, men ingen personskade.  

Sigtet for kørsel uden førerret i Høje-Taastrup

Tirsdag den 8. september kl. 01.40 bragte en patrulje en bil til standsning på Holbækmotorvejen. Det viste sig, at føreren af bilen, en 23-årig mand, ikke havde førerret, så han blev sigtet for kørsel uden førerret, hvilket han erkendte i øjeblikket. 

 

Tyveri fra varebil i Ishøj

Mandag den 7. september kl. 07.45 blev et tyveri fra en varebil anmeldt. Tyveriet var sket på Vejleåvej i tidsrummet mellem fredag den 4. september kl. 16 og mandag den 9. september kl. 06. En rude var blevet knust og der var bl.a. stjålet værktøj.  

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi