Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - onsdag den 8. juli


Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

27-årig mand anholdt for narkokørsel i Gladsaxe
Tirsdag den 7. juli kl. 01.10 observerede en patrulje et køretøj, hvor den ene forlygte ikke var tændt. Bilen blev bragt til standsning på Gladsaxe Møllevej. Føreren af bilen, en 27-årig mand, blev skønnet påvirket, hvilket en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte forholdet delvist i øjeblikket.  

Stjal sodavand fra supermarked i Herlev
Tirsdag den 7. juli kl. 21.06 blev det anmeldt, at der havde været butikstyveri fra et supermarked på Herlev Hovedgade. En 19-årig mand blev sigtet for at have stjålet sodavand. Han erkendte forholdet i øjeblikket. 

Indbrud i villa i Hvidovre
Mandag den 6. juli kl. 13.15 blev det anmeldt, at der i tidsrummet mellem fredag den 3. juli kl. 13 og mandag den 6. juli kl. 13 havde været indbrud i en villa på Bredholtvej i Hvidovre. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Færdselsuheld i rundkørsel i Søborg
Mandag den 6. juli kl. 7.30 indgik melding om et trafikuheld i en rundkørsel på Gladsaxe Ringvej. En patrulje kunne konstatere, at to biler havde placeret sig uhensigtsmæssigt i rundkørslen i forhold til deres videre kørsel, hvor den ene skulle mod Bagsværd og den anden mod Buddinge, og ramte derfor hinanden. Ingen personskade, ringe materiel skade, ringe forseelse.

Forvirret bilist påkørte bil i Søborg
Tirsdag den 7. juli kl. 16.39 modtog politiet en melding om et færdselsuheld på Gladsaxe Ringvej. En patrulje kørte til stedet, hvor en bil ført af 79-årig mand fra København var kørt op bag i en bil, ført at en 40-årig svensk mand, der holdt stille ved Batterivej. Den 79-årige fører virkede noget forvirret over det skete og skal nu vurderes af læge i forhold til egnethed til at køre bil. Ringe materiel skade, ingen personskade.

Bus kørte ind i bil, der holdt for rødt i Hvidovre
Tirsdag den 7. juli kl. 20.15 indgik melding om færdselsuheld med en bus på Avedøre Havnevej. En patrulje kørte frem, hvor det viste sig, at der ikke var passagerer i bussen, og at den 54-årige chauffør bagfra var kørt ind i en bil ført af en 45-årig mand, som holdt for rødt lys ved Dybenskærvej. Ambulancepersonale tilså bilisten. Ingen personskade, ringe materielle skader.

 

Efterlyser to indbrudstyve i Taastrup
Mandag den 8. juli efterlyste Københavns Vestegns Politi identiteten på to unge mænd, som sættes i forbindelse med indbrud i den sydlige del af Taastrup.

Den ene er ca. 17-28 år, 180-195 cm høj, almindelig af bygning. Iført en mørk kasket med lys skygge, mørk jakke med hætte, sorte bukser, sorte gummisko med hvid sål og front.
Den anden er ca. 15-25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning. Iført en flerfarvet jakke, sorte shorts, sorte strømper og sorte sko
”I de seneste uger har vi arbejdet på at opklare en række indbrud i den sydlige del af Taastrup, og vi mistænker de to på fotoet for at stå bag flere. Ved nogen hvem, de er, eller hvor de opholder sig, så hører vi meget gerne om det,” siger politikommissær Tue Lauenblad, leder af Københavns Vestegns Politis særlige indbrudsgruppe. Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

 

Efterlysning Taastrup


Kilde: Københavns Vestegns Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk