Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - onsdag den 19. august

dato

Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil i Albertslund

Mandag den 17. august kl. 08.20 blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en varebil i Storkens kvarter i Albertslund. Tyveriet var sket i tidsrummet mellem fredag den 14. august kl. 12 og mandag den 17. august kl. 08.00. Bagruden på bilen var blevet smadret, og der var bl.a. stjålet værktøj. 

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

Anholdt for både narko- og spirituskørsel i Ballerup

Onsdag den 19. august kl. 01.04 standsede en patrulje rutinemæssigt en bil på Ballerup Boulevard. Føreren af bilen, en 23-årig mand, blev skønnet påvirket, hvilket både en narkometertest og en alkometertest bekræftede. Den 23-årige blev anholdt og sigtet for narko- og spirituskørsel. Han erkendte forholdet omkring spirituskørsel, men nægtede forholdet omkring narkokørsel. 
Indbrud i villa i Gladsaxe
Mandag den 17. august kl. 18.14 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Uranienborg Allé. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem lørdag den 15. august omkring kl. 18 og mandag den 17. august kl. 18.10. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Anholdt for spirituskørsel i Hvidovre

Mandag den 17. august kl. 00.45 blev en patrulje opmærksom på en bil, der slingrede kraftigt. Patruljen bragte bilen til standsning på Konstabelgade i Hvidovre. Føreren af bilen, en 60-årig kvinde, blev skønnet påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, hvilket hun erkendte. 

Personpåkørsel på Herlev Hovedgade

Tirsdag den 18. august kl 19:39 fik vi anmeldelse om at en bilist have påkørt en yngre mand på Herlev Hovedgade. Angiveligt var den 24-årige mand pludselig ved et uheld trådt ud foran bilen og var blevet påkørt. Kvinden der havde ført bilen havde angiveligt ikke haft mulig for at undgå at ramme den unge mand. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet. Undersøgelserne der viste at han alene havde pådraget sig overfladiske skræmmer. 

Mor og søn sigtet for butikstyveri i Hedehusene

Tirsdag den 18. august kl 15:11 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked på Hovedgaden i Hedehusene. Her havde butikspersonalet tilbageholdt en 60-årig kvinde og hendes 32 årige søn, som var mistænkt for butikstyveri. De to personer erkendte butikstyveriet over for patruljen og blev sigtet.

Indbrud i Rødovre

Mandag den 17. august kl 14:49 fik vi anmelde fra en borger, som havde set en person bryde ind i hendes nabos hus på Fritz Møllers Vej i Rødovre. Derfor blev der omgående sendt en patrulje til stedet, men gerningsmanden var væk, da politiet kort efter kom frem. Han beskrives som værende:
Mand, kraftig, sort tøj og havde en jernstand muligvis i koben i hånden.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra andre vidner.

Butikstyveri af 11 flasker whisky i Taastrup

Mandag den 17. august kl 19:53 modtog vi anmelde om at en butiksdetektiv havde tilbageholdt to mænd på 18 og 39 år, som var mistænkt for at have stjålet 11 flasker whisky i forretningen. De havde angiveligt samarbejdet om at forsøge at smugle flaskerne ud af forretningen i en rygsæk. De to mænd blev sigtet og anholdt.

Tyveri fra byggeplads i Rødovre

Mandag den 17. august kl 08:34 modtog vi anmeldelse om at der havde været tyveri mod en byggeplads på Plantagevej i Rødovre. Her havde ukendte gerningsmænd brudt ind på byggepladsens kontor og havde brugt en vinkelsliber til at åbne flere containere på stedet. Her havde de stjålet diverse værktøj. Tyveriet var angiveligt sket ved 03 tiden, da der var naboer, der på det tidspunkt var vågnet ved at der lugtede som om nogen brugte en vinkelsliber i nærheden. 

Kilde: Københavns Vestegns Politi