Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - onsdag den 16. september

dato

Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for at stjæle i butikker i Søborg 
Tirsdag den 15. september kl. 10.35 tilkaldte personale i et supermarked på Søborg Hovedgade politiet, fordi en tilbageholdt butikstyv ikke ønskede at blive i forretningen. En patrulje på stedet rejste sigtelse mod en 44-årig mand for tyveri af en pakke barberblade til 55 kr. 
Samme aften blev en 38-årig kvinde og en 43-årig mand sigtet for at stjæle champagne for over 2.400 kr. i et andet supermarked på Søborg Hovedgade.
 
22-årig mand anholdt for narkokørsel i Herlev
Onsdag den 16. september kl. 01.37 standsede en natpatrulje på Marielundsvej en 22-årig mandlig bilist, som blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården.
Der venter nu et strafferetligt efterspil, som både kan koste bøde, klip og frakendelse af førerretten. Hashkørsel straffes nemlig efter størrelsen på mindsteværdien af THC i blodet: Lavt niveau koster en halv nettomånedsløn plus et klip i kørekortet. Mellem-niveau koster en nettomånedsløn plus betinget frakendelse af førerretten, mens høj-niveau udløser en ubetinget frakendelse. 
 
Mistænkt narkobilist anholdt i Hvidovre
Mandag den 14. september kl. 01.08 standsede en natpatrulje en bilist på Amagermotorvejen. Den 27-årige mandlige fører blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, og en narkometertest gav udslag på kokain og cannabis. Han blev sigtet for narkokørsel, anholdt og kørt til blodprøve på politigården. Straffen for narkokørsel - fx med kokain i blodet – er første gang en nettomånedsløn, ubetinget frakendelse af førerretten i tre år og inddragelse af førerretten straks.
 
Kørte uden førerret i Rødovre
Tirsdag den 15. september kl. 14.12 standsede en patrulje en 24-årig mandlig bilist fra Glostrup på Nyholms Allé. Det viste sig, at han førte bilen, selvom han havde kørselsforbud pga. af en tidligere forseelse. Et kørselsforbud betyder, at man først må køre bil igen efter at have gået til køreundervisning og bestået nye køreprøver. En bøde for kørsel uden førerret koster som udgangspunkt 7.000 kr. første gang – derefter stiger den.
 
Gik ud af forretning uden at betale i Rødovre
Mandag den 14. september kl. 12.15 tilkaldte vagtpersonalet i Rødovre Centrum politiet, fordi man tilbageholdt en mand, der var pågrebet ude på Rødovre Parkvej efter butikstyveri i et stormagasin. En patrulje kunne efter undersøgelser rejse sigtelse mod den 37-årige mand for tyveri af en parfume, hvilket han erkendte. Der venter ham nu en bøde og en plet på straffeattesten.

 

 
 

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi