Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - mandag den 6. juli


Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anholdt under falsk navn for narkokørsel i Ballerup  
Fredag den 3. juli kl. 01.04 standsede en patrulje en personbil, der kørte ad Ballerup Idrætsby, til en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Føreren blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, testet positiv for kokain og han oplyste sit navn og blev i det navn sigtet og anholdt for narkokørsel. Han blev kørt til blodprøve på Albertslund Politigård og fastholdt under hele forløbet, at han var den eksisterende person, han havde oplyst navn på – og i hvis navn, politiet nu havde rejst sigtelse. Imidlertid afslørede betjentenes videre undersøgelser, at han rettelig var en 17-årig ung mand fra Odense. Ud over narkokørsel blev han derefter også sigtet for falsk anklage efter straffelovens bestemmelser, fordi en uskyldig blev sigtet for noget, vedkommende ikke havde gjort. Nu venter der et retligt efterspil.

Regnvand på kørebanen medførte solouheld i Brøndby
Lørdag den 4. juli kl. 19.36 indgik der via Alarm 1-1-2 melding om, at en bil var kørt galt på Holbæk Motorvejen i ’sneglen’ ved Motorring 3 mod nord. Flere patruljer kørte frem, hvor der viste sig at være tale om en 24-årig kvinde fra København, som på grund af akvaplaning mistede herredømmet over bilen og i et solouheld ramte Vejdirektoratets autoværn. Ringe materiel skade, ingen personskade.

Anholdt for at køre spirituskørsel uden førerret i Brøndby
Fredag den 3. juli kl. 19.39 medførte en rutinemæssig standsning af en personbil på Søndre Ringvej ikke mindre en tre sigtelser mod føreren, en 33-årig mand fra Brøndby. Først kørte han uden sele, så skønnede betjentene ham påvirket af spiritus, hvilket en alkometertest bekræftede og medførte anholdelse og blodprøve på politigården. Og til sidst viste det sig, at han førte bilen, selvom om han ikke havde førerret. Spirituskørsel takseres første gang til omkring en nettomånedsløn ganget med promillen, og første gang koster det 7.000 kroner i bøde at køre uden førerret – derefter stiger bøden ved gentagelse.

Fuld julemand i nødsporet på motorvejen ved Søborg
Fredag den 3. juli kl. 16.30 anmeldte en borger, at der gik en fuld mand i julemandskostume i nødsporet på Motorring 3 ved sammenfletningen til Hillerød Motorvejen. En patrulje kørte frem og fandt en 52-årig mand, som blev skønnet så påvirket, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Han måtte derfor en tur med på politistationen. Løsladt senere samme aften. 

Bilist bakkede ud foran cyklist i Glostrup
Lørdag den 4. juli kl. 15.25 indgik anmeldelse om færdselsuheld på Glentevej mellem en bil og en cyklist. En patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig, at en 49-årig mand bakkede sin bil ud fra en parkeringsbås og ramte en forbipasserende 24-årig kvinde på cykel. Cyklisten væltede, slog hovedet og blev med ambulance kørt til tjek på skadestuen. Ringe materiel skade, ingen alvorlig personskade. 

44-årig mand blev sigtet for narkokørsel i Albertslund
En patrulje standsede fredag den 3. juli kl. 18.33 rutinemæssigt en bil på Stensmosevej i Albertslund. Føreren af bilen, en 44-årig mand, blev skønnet påvirket, hvilket en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og kørt til politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte delvist i øjeblikket. 

 

51-årig mand blev sigtet for spirituskørsel i Ballerup
Søndag den 5. juli kl. 23.25 indgik anmeldelse om mulige husspektakler i Ballerup, så en patrulje kørte til stedet. På vej dertil viste det sig, at en mand var på vej væk fra stedet i bil. Bilen blev bragt til standsning, og føreren af bilen, en 51-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, hvilket han erkendte, og han blev kørt til politigården i Albertslund for blodprøve.

 

Indbrud i villa i Brøndby
Fredag den 3. juli kl. 18.15 blev et indbrud i en villa på Markvej anmeldt. En patrulje kørte til stedet. Indbruddet var sket mellem kl. 16.00 og kl. 18.10. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet kontanter og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i lejlighed i Gladsaxe
Fredag den 3. juli kl 21.42 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en lejlighed i tidsrummet mellem kl. 8.00 og kl. 21.40 på Gladsaxevej. En dør var brudt op, og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Herlev
Lørdag den 4. juli kl. 13.15 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa i tidsrummet mellem den 2. juli kl. 10.00 og den 4. juli kl. 13.00 på Sønderhavevej i Herlev. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker og kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Sigtet for butikstyveri i Høje-Taastrup
Lørdag den 4. juli blev det anmeldt, at en 22-årig mand mistænkt for butikstyveri blev tilbageholdt i et supermarked på Selsmosevej i Høje-Taastrup. Politiet kom til stedet. Det viste dig, at der i mandens taske var der noget kød fra forretningen, og han blev sigtet for butikstyveri, hvilket han erkendte. 

 

Indbrud i villa i Høje-Taastrup
Lørdag den 4. juli kl. 20.07 blev det anmeldt, at der i tidsrummet mellem torsdag den 2. juli kl. 16.00 og lørdag den 4. juli kl. 18.30 havde været indbrud i en villa på Højgårdstoften i Høje-Taastrup. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

 


Kilde: Københavns Vestegns Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk