Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - mandag den 22. juni


Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anholdt for at køre spirituskørsel i Glostrup
Søndag den 21. juni kl. 02.50 kontrollerede en politipatrulje en bil på Motorring 3 i nordgående kort før afkørslen til Jyllingevej. Betjentene skønnede den 32-årige mandlige fører fra København påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev derfor anholdt og kørt til blodprøve og afhøring på Albertslund Politigård. 

Værktøj stjålet fra varebil i Glostrup
Fredag den 19. juni anmeldte en håndværkervirksomhed, at der fra aftenen før (torsdag den 18. juni) kl. 16 til fredag morgen kl. 7 på Skellet var stjålet diverse hånd- og el-værkstøj fra en rød varebil, der var opbrudt. Politiet hører gerne fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.
    
Rude knust i varebil i Glostrup
Fredag den 19. juni indgik anmeldelse om tyveri fra en hvid varebil på Dalvangsvej efter en passagerrude var knust i tidsrummet fra torsdag kl. 23.30 til fredag morgen kl. 05. Det stjålne er p.t. ikke opgjort. Politiet hører gerne fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

  
Tyverier fra flere biler i Glostrup
I løbet af nætterne til fredag den 19. og lørdag 20. juni fik mindst tre biler knust en rude på p-pladserne ved Hvissingevej og frastjålet effekter fra kabinen. Har nogen set noget mistænkeligt, hører Københavns Vestegns Politi gerne om det - ring på 43 86 14 48.

Undgå tyveri fra bilen
1. Gør det svært for tyven: Luk og lås altid alle døre, vinduer og soltag
2. Frist ikke tyven: Fjern mobiltelefon, GPS-enhed og øvrige værdigenstande, når du forlader bilen
3. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
4. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm eller låsebolte på fælge 

Anholdt for at køre bil påvirket i Herlev
Mandag den 22. juni kl. 00.14 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en bil på Sønderlundvej, hvor det viste sig, at den 21-årige mandlige fører af bilen ikke havde kørekort til bil, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer og fundet i besiddelse i lidt narkotika. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.
    
Effekter stjålet fra bil i Herlev
Lørdag den 20. juni indgik anmeldelse om tyveri fra en personbil på Sonatevej. En gerningsmand havde mellem kl. 03 og 12.15 knust en passagerrude og stjålet effekter fra kabinen.

Tyveri fra personbil i Herlev
Lørdag den 20. juni indgik anmeldelse om tyveri fra en personbil på Viemosevej. En rude i bilen var knust fra fredag aften kl. 22 til lørdag morgen kl. 07.50, hvorefter der var adgang til kabinen.

Butikstyveri mod forretning i Albertslund
Fredag den 19. juni kl 15.07 modtog vi anmeldelse om, at butiksansatte i en forretning på Stationstorvet i Albertslund havde tilbageholdt en 36-årig mand, som var mistænkte for butikstyveri. Manden erkendte forholdet i øjeblikket og blev sigtet.

Narko-kørsel i Albertslund
Søndag den 21. maj kl 00.14 blev en af vores patruljer opmærksom på en bil på Gamle Landsvej i Albertslund. Da betjentene rettede henvendelse til personerne i bilen, forsøgte en af dem at skjule en pose med et narkolignende stof. Det gjorde, at alle personer i bilen blev visiteret og på en af dem fandt politifolkene knap 2 g kokain. Føreren af bilen blev testet med narkometer og det slog ud for både hash og kokain. Den 21-årig fører kunne erkende brug af hash, men ikke kokain. Han blev sigtet for narko-kørsel og taget med på Politigården med henblik på at få taget blodprøve.

Indbrud i Bagsværd
Søndag den 21. juni kl 0851 modtog vi anmeldelse om et indbrud i et hus på Krogmosevej i Bagsværd. Patruljen der kom til stedet, fik oplyst at der var stjålet kontanter. Tyven var angiveligt kommet ind via husets terrassedør i løbet af natten. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt. vidner.
 
Kørsel uden kørekort i Søborg
Lørdag den 20. juni kl 17.25 stoppede en af vores patruljer en bil på Søborg Hovedgade. Det viste sig at manden der kørte bilen ikke havde noget kørekort. Det erkendte han i øjeblikket og det blev sigtet for. Ejeren af bilen sad på bilens bagsæde. Også han blev siget – i dette tidfælde for at have overladt manden uden kørekort rattet.
   
Narkokørsel – Høje-Taastrup
Søndag den 21. juni kl. 01.16 blev en bil rutinemæssigt bragt til standsning på Stenbuen i Hedehusene. Føreren af bilen, en 18-årig mand, blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til politigården i Albertslund  for blodprøve. Han erkendte forholdet i øjeblikket. 

Butikstyveri fra flere forretninger i Rødovre
Lørdag den 20. juni kl. 14.43 blev det anmeldt, at der havde været butikstyveri i Rødovre. Politiet kom til stedet. En 48-årig mand fra Glostrup var tilbageholdt af en vagt, og han var fundet i besiddelse af varer fra flere forskellige forretninger, bl.a. cremer og madvarer. Han blev ved politiets ankomst sigtet for butikstyveri, hvilket han erkendte i øjeblikket. 

 

 


Kilde: Københavns Vestegns Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk