Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - mandag den 17. august

dato

Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tagbrand på skole i Bagsværd

Fredag den 14. august kl 11:31 modtog vi anmeldelse om at der var udbrudt brand i taget over gymnastiksalen på Bagsværd Skole. Alle var kommet ud og ingen var kommet til skade, men branden medførte at mørk røg slog ned over Bagsværd hovedgade. I løbet af dagen fik brandvæsnet kontrol over ilden, men det er endnu ikke fastslået hvad der startede branden. Der er dog intet der tyder på noget kriminelt.  
Butikstyveri i SøborgFredag den 14. august kl 14:30 modtog vi anmeldelse om at 23-årig kvinde var blevet taget for butikstyveri i et supermarked på Søborg Hovedgade. Patruljen der blev sendt til stedet blev oplyst, at kvinden var mistænkt for at stjæle bl.a. øl. Hun blev sigtet for butikstyveri.

 

Lastbil påkørte bro i Herlev

Fredag den 14. august kl. 09:01 modtog vi anmeldelse om at en lastbil havde påkørt en bro på Marielundvej i Herlev. De patruljer der blev sendt til stedet, kunne konstatere, at der var sket mindre skader på broen. I løbet af formiddag blev trafikken på stedet genoptaget.

Anholdt for spirituskørsel i Hvidovre 

Natten til mandag den 17. august kl. 00.45 standsede en natlig patrulje rutinemæssigt en bil på Konstabelgade til kontrol af fører og køretøj. Betjentene skønnede, at føreren, en 60-årig kvinde, var påvirket af spiritus, hvilket en alkotest bekræftede, hvorefter hun blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. 
Bøden for spirituskørsel er sædvanligvis en nettomånedsløn ganget med promillen – og dertil kommer en betinget eller ubetinget frakendelse af førerretten afhængigt af promillestørrelsen.

 

Røg i køkkenet medførte politiudrykning

Søndag den 16. august kl. 23.42 alarmerede en bekymret borger i Murskeen politiet, fordi der lugtede brændt i området. En politipatrulje hastede frem og kunne få minutter efter melde, at der ikke var tale om ildløs men om noget madlavning, der var brændt på. 

 

Rensning af grill udviklede røg i Ishøj

Fredag den 14. august kl. 08.03 slog en borger alarm på mistanke om brand i en bygning på Søhesten i Ishøj Havn. Der viste sig rettelig at være tale om rensning af en lavagrill, hvilket havde udviklet en del mere røg end forventet. 

 

Flamberet kylling i Ishøj

Søndag den 16. august kl. 16.41 indgik alarmering om ild i en grill på en altan i Ågården. En politipatrulje kunne kort efter melde, at der ikke var tale om ildløs i ejendommen men om en kylling, som blev antændt på en gasgrill og i mellem tiden slukket af grillmesteren.

 

Indbrud i villa i Ballerup

Søndag den 16. august kl. 14.42 blev det anmeldt, at der i tidsrummet mellem lørdag den 15. august kl. 11.30 og søndag den 16. august kl. 14.20 havde været indbrud i en villa på Kai Hoffmanns Allé i Ballerup. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i lejlighed i Hvidovre

Natten til lørdag den 15. august kl 01:35 modtog vi anmeldelse om indbrud i en lejlighed på Landlystvej i Hvidovre og kort efter ankom en vores patrulje til stedet. Det viste sig at indbruddet var sket i mellem kl 20 og kl 00:30, hvor anmelder var kommet hjem. I forbindelse med indbruddet var der stjålet kontanter. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt. vidner. Vi kan kontaktes på 43861448 hele døgnet

 

Taske stjålet fra personbil i Vallensbæk

Natten til søndag 16. august blev en rude knust i en personbil på Vemmetoftevej, hvorefter der blev stjålet en taske fra kabinen.

 

Tyveri fra varebil i Ballerup

Fredag den 14. august kl. 07.21 blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en varebil på Lundebjerggårdsvej i tidsrummet mellem torsdag den 13. august kl. 22 og fredag den 14. august kl. 06.30. En rude var blevet knust og der var bl.a. stjålet arbejdstøj og værktøj. 

 

Værktøj stjålet fra varebil i Taastrup

I tiden fra lørdag den 15. august kl. 16 til søndag den 16. august kl. 11.30 stjal tyve værktøj og redskaber fra en varebil i Rønnevangshusene. Vinduet i varebilen stod på klem, og tyve har formentlig kunne påvirke centrallåsen og komme ind i kabinen.

 

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne

Gode råd til dig, som har firmabilen eller håndværkervognen med hjemme:1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det
Kilde: Københavns Vestegns Politi