Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Herlev - mandag den 15. juni


Herlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøg på indbrud i Hvidovre
Fredag den 12.6 kl 15.56 modtog vi anmeldelse fra et biludlejningsfirma på Gammel Køge Landevej i Hvidovre. Ukendte gerningsmænd havde forsøgt at komme gennem firmaets hegn, blandt andet ved at klippe hul. Efterfølgende kunne det via overvågningsvideo konstateres, at to mænd have forsøgt at forcere hegnet. De beskrives som:

A: Mand, almindelig kropsbygning, iført lys kasket, lys trøje, mørke 
    bukser med reflekser på bagsiden, 
B: Mand, almindelig af kropsbygning, iført sort kasket, sort markering, sort jakke, grå trøje, 
    mørke bukser og sorte sko, medbragte koben.

Det var dog ikke lykkedes gerningspersonerne at komme ind og intet var stjålet. København Vestegns Politi hører gerne fra eventuelle vidner.

 

Tyveri fra varevogn i Brøndby Strand
Søndag den 14.6 kl 00.48 modtog vi anmeldelse fra en borger som havde observeret, at to personer havde brudt ind i en varevogn i Hallingparken i Brøndby Strand. Da vores patrulje ankom til stedet kunne det konstateres, at gerningspersonerne var kommet ind efter at have knust bilens siderude. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner.

 

Narko-kørsel i Glostrup
Fredag den 12.6 kl 20.01 eftersatte en af vores patruljevogne en bil på Smedeland i Glostrup, fordi bilen kørte over for rødt. Bilen fortsatte og stoppede ikke selv om patruljevognen gjorde tegn til standsning. Patruljen mistede kort visuel kontakt med bilen, og da de fandt den igen, var bilen forladt. I bilen fandt politifolkene en joint og senere samme dag fandt patruljen frem til ejeren. Han erkendte narko-kørsel, kørsel over for rødt og kørsel selv om han samme periode var frakendt kørekortet. 

 

Spirituskørsel i Brøndby
Lørdag den 13. juni kl. 00.41 så en patrulje en bil, der kørte over for rødt. Bilen blev bragt til standsning på Brøndbyøster Boulevard. En alkometertest viste en for høj promille, så føreren af bilen, en 29-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet for både spirituskørsel og kørsel frem for rødt lys. Han erkendte begge forhold i øjeblikket. 

Kørsel uden førerret i Glostrup
Lørdag den 13. juni kl. 18.00 blev en bil rutinemæssigt bragt til standsning på Brøndbyvestervej i Glostrup. Det viste sig, at føreren af bilen, en 21-årig mand fra Brøndby, ikke havde erhvervet kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. 

Butikstyveri fra forretning i Herlev
Søndag den 14. juni kl. 16.12 blev det anmeldt, at der havde været butikstyveri fra en forretning på Herlev Hovedgade. En 27-årig mand blev tilbageholdt på stedet, da han var set lægge adskillige høretelefoner i sin taske. Han blev ved politiets ankomst sigtet for butikstyveri, hvilket han erkendte i øjeblikket. 

Taget i at stjæle fra butik i Ballerup
Lørdag den 13. juni kl. 17.58 anmeldte personale i et supermarked i Ballerup Centret, at man tilbageholdt en butikstyv. En patrulje kørte frem, hvor en 38-årig mand fra Ballerup blev sigtet for at stjæle spiritus, vand og slik for 241, hvilket han erkendte. Der venter nu et efterspil med bøde og påtegning på straffeattesten.

Anholdt for at køre narkokørsel i Brøndby     
Fredag den 12. juni kl. 21.20 standsede en patrulje en bil på Brøndbyøster Boulevard til kontrol. Føreren, en 20-årig mand fra Ishøj, havde ikke førerret og blev i øvrigt skønnet påvirket, hvilket udslag på en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. 

Mistænkt for at køre narkokørsel anholdt i Brøndby
Lørdag den 13. juni kl. 01.10 standsede en patrulje en bil i Gildhøjparken til kontrol. Føreren, en 23-årig mand fra Vallensbæk, blev skønnet påvirket, hvilket en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og kørt til blodprøve. Han blev desuden fundet i besiddelse af lidt hash og nogle receptpligtige piller, hvilket udløste sigtelser for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og lægemiddelloven.

Påkørt bagfra under opbremsning for gult lys i Glostrup    
Lørdag den 13. juni kl. 15 indgik anmeldelse om færdselsuheld på Nordre Ringvej. En bil ført af en 28-årig mand fra Hillerød blev påkørt bagfra ved opbremsning. 

 

 

 

 

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk