BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi vægter at styrke udviklingen af sygeplejen og søger derfor endnu en klinisk sygeplejespecialist til vores afsnit.
Vi søger en klinisk sygeplejespecialist med personlige og faglige kompetencer til at udvikle og implementere god klinisk praksis i vores 2 intensive teams og i vores kommende team for udvidet behandling. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med afsnittes øvrige kliniske sygeplejespecialister og vil arbejde i tæt samarbejde med afsnittets lægelige ledelse, samt oversygeplejersken for vores intensive teams, og oversygeplejersken for teamet for udvidet behandling.
Om stillingen:
Som klinisk sygeplejespecialist vil dit opgave- og ansvarsområde være at identificere, udvikle og implementere sygeplejefaglige indsatser på et evidensbaseret grundlag til afsnittets patienter og deres pårørende.
Vi ønsker en forsat styrkelse af den sygeplejefagliglige udvikling i klinisk praksis, og den ugentlige arbejdstid vil derfor være fordelt med 18,5 timer som klinisk sygeplejespecialist og 18,5 timer i klinisk praksis.
Hvem er vi:
Intensiv Behandling modtager patienter fra højtspecialiserede sengeafdelinger, operationsafsnit samt fra en af regionens største akutmodtagelser beliggende på Herlev Gentofte Hospital, Herlev matriklen.
Afsnittet råder over 8 intensive behandlingspladser til børn og voksne og det kommende team for udvidet behandling vil til en start have 4 behandlingspladser.
Afsnittet er døgnbemandet med egne intensivlæger. Herudover udgår hospitalets sygeplejestyret mobilakutteam (MAT) fra afsnittet.
Vores gruppe af sundhedsfaglige medarbejdere komplementer hinanden fint. Vi er en stor gruppe af specialuddannede intensivsygeplejersker, sygeplejersker under specialuddannelse i intensivsygepleje og skal til at ansætte sygeplejersker til vores kommende team. Herudover har vi en ergoterapeut, en vagtplanlægger og driftsassistenter ansat, samt eget ”Runner-korps” tilknyttet. Fælles for alle er en tydelig dedikation og et fagligt engagement til at skabe værdi for afsnittets patienter samt deres pårørende. Vi prioriterer at sikre de bedste patientforløb.
Følg os gerne på Instagram: https://instagram.com/intensivbehandling_herlev?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Du er:
- Specialuddannet sygeplejerske i intensivsygepleje.
- Uddannet på kandidat eller masterniveau indenfor en relevant sundhedsfaglig videregående uddannelse.
- Den som har viden og interesse i videreudvikling og implementering af sygepleje på et højt fagligt niveau i overensstemmelse med nyeste viden og guidelines.
- Den som prioriterer og ser en styrke i det tværfaglige samarbejde.
- Den som arbejder evidensbaseret alene og i samarbejde med andre, løser opgaver og uddelegerer opgaver i tæt samarbejde. Vidensdeling er en naturlig del af din hverdag.
- Den som er målsøgende, resultatskabende og kan dokumentere implementerede udviklingsopgaver fra tidligere stillinger.
- Et afsnit hvor den samlede ledelse for Intensiv Behandling kender og viser vejen og efterspørger dine gode ideer og forslag.
- Årshjul hvor kommende sygeplejefaglige indsatser er defineret bl.a. med målbare parametre.
- Rammer for forbedring af klinisk praksis i tæt samarbejde med afsnittets øvrige kliniske sygeplejespecialister, nøglepersoner, arbejdsgrupper og kollegaer.
- Et afsnit med dedikerede kollegaer som har fokus på forsat udvikling af sygeplejen til afsnittets patienter.
- Et fagligt lærings- og sparringsmiljø i form af daglige teammøder, ugentlige undervisningstilbud samt muligheder for deltagelse i såvel mono- som tværfaglige konferencer.
- Høj prioritering af uddannelse og fastholdelse af et godt læringsmiljø, som er solidt integreret i det daglige arbejde.
- Et forskningsmiljø med deltagelse i egne og nationale såvel som internationale studier.
- Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling har ansat en professor i klinisk sygepleje, som har særlig fokus på patientnær og klinisk forskning.
- Vi har en ph.d.-studerende tilknyttet vores afsnit.
- Vi arbejder aktuelt med vores nationale forskningsprojektet FAM-ICU, hvor vi forsker i inddragelse af patienter og pårørende under intensivpleje og behandling.
- Afsnittet råder over to vagtværelser, så der kan overnattes mellem vagterne.
- Eget færdighedstræningslaboratorium.
- Identificere behovet for og initierer nye faglige arbejdsgrupper omhandlende sygepleje til afdelingens patienter på et evidensbaseret grundlag.
- Understøtte eksisterende arbejdsgrupper og nøglepersoners kvalitets- og udviklingsarbejde.
- Sikre optimering af og videreudvikling af den sygeplejefaglige dokumentation i Sundhedsplatformen.
- Anvende afdelingens datagrundlag i kvalitetsarbejdet, herunder tilrettelægge og gennemføre udviklingsinitiativer, analysere og formidler resultaterne, samt justerer indsatserne.
- Identificere og analysere kliniske problemstillinger og initiere nye udviklingsprojekter.
- Undervise og vidensdele såvel bed-side, som ved afsnittets ugentlige mono- og tværfaglige konferencer.
- Deltagelse i KUKS, som er et forum for kliniske sygeplejespecialister og kliniske undervisere på afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling.
- Være ansvarlig for undervisning i og implementering af nyt medicoteknisk udstyr.
- Deltagelse i tværregionale sygeplejefaglige fora.
- Samarbejde og bistå Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandlings egen forskningsenhed (Herlev ACES) i udførelse af forskningsprojekter.
- Være ansvarlig for opdatering og udvikling af afsnittets kliniske retningslinjer (VIP-vejledninger).
- Være ansvarlig for planlægning af introduktion og oplæring af afdelingens nyansatte SoSu-assistenter.
- Identificere behovet for og udvikle scenarietræningskurser rettet mod afdelingens gruppe af sundhedsfaglige medarbejdere.
- Deltagelse i Regionens kurser for ledelse af kliniske funktioner.
- I samarbejde med Herlev ACES at initiere egne sygeplejefaglige udviklings- eller forskningsprojekter.
- I samarbejde med Herlev ACES at identificere behovet for, beskrive og søge midler til et kommende ph.d.-forløb.
Hvis du ønsker at orientere dig nærmere om sygeplejestyret MAT - så tryk her
https://intranet.regionh.dk/heh/organisation/Afdelinger/Anaestesiologisk/afsnit-og-omraader/intensiv-afsnit/Sider/Mobilt-Akut-Team.aspx?rhKeywords=sygeplejebaseret+mat
Strategi, forskning og værdier:
Med udgangspunkt i strategien ”patientens situation styrer forløbet” kan du nu blive en del af et afsnit, hvor der er fokus på Herlev og Gentofte Hospitals målsætning om alle patienter bliver ”Godt behandlet”, og hvor de ansatte tænker faglighed, sammenhæng og forbedring i det daglige arbejde.
Afdelingen deltager i flere nationale multicenterstudier. Vores pleje -og behandlingsstrategier er beskrevet efter højeste evidensniveau og er velbeskrevet i afsnittets egne VIP-dokumenter. Vi vægter en god og anerkendende arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden ved, at alle bidrager og tager ansvar.
Om Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling
Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling har ca. 430 ansatte og leverer anæstesi- og operationsassistance på centraloperationsafsnittene 1 og 2 (COP1 og COP2) og i Dagkirurgisk Afsnit. Desuden varetager afdelingen perioperativ observation og behandling, intensiv terapi samt avanceret tværfaglig smertebehandling. Afdelingen er organiseret i fire områder med hver deres områdeledelse. Områdeledelsen i COP1 har overordnet ledelsesfunktion for Det Perioperative Afsnit, mens områdeledelsen i COP2 har overordnet ledelsesfunktion for Dagkirurgisk Afsnit.
Løn- og ansættelsesvilkår
Dato for tiltrædelse/forventet ansættelsesstart er pr. 1/12 2023 eller efter aftale.
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
Har ovenstående vakt din interesse, – er du velkommen til at sende din ansøgning og dit CV online via linket i højre side.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.
Herlev Hospital er røgfrit, og personalet må ikke ryge i arbejdstiden på hospitalets matrikel.
Ansøgningsfrist 24/10 2023. Ansættelsessamtaler finder sted løbende.
Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej , 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916706