HVAC-Ingeniør til nyopstartet byggeriafdeling

Profilbillede
dato

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at bygge en afdeling op og præge processer og det tværfaglige samarbejde på projekter, så er det måske dig vi leder efter?! I Building Design Herlev søger vi nemlig en ny kollega, der med sin faglighed kan gå forrest på projekter og dyrke samarbejdsrelationer og fællesskabet i afdelingen.

Hvem er AFRY?

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi flere end 850 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter

Hvem er mine kommende kolleger?

Du slutter dig til vores team i Herlev. Her udvikler og rådgiver vi om bygbare, bæredygtige løsninger til fremtidens generationer. Vi er en nystartet afdeling i et allerede etableret kontor og en stor landsdækkende virksomhed, hvor kollegaer og kompetencer sidder spredt over hele landet. Det vil derfor blive en naturlig del af din hverdag at netværke internt i organisationen og opsøge relationer. Afdelingen er udsprunget fra vores Aarhus kontor, hvorfor den nære faglige forankring er til Building Design Aarhus, hvor der vil være naturlig sparing og samarbejde.

"Fælles for alle opstarter er, at relationer, samarbejder og portefølje skal opbygges, så man skal kunne se fordelene i, at være del af en opbygnings- og vækstfase, med afsæt som tværfaglig projektgruppe." siger Martin Grys, Gruppeleder Design Herlev.

Kvalifikationer

Hvad er opgaven?
Stillingen byder på meget ansvar, indflydelse, udvikling og du vil få rig mulighed for at sætte din faglighed og kompetencer i spil.

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

 • agere LEAD-ingeniør på større og mindre projekter, hvor du sætter retninger og principper primært for bolig og erhvervsbyggeri, samt at supportere ind på projekter i vores øvrige forretningsområder for infrastruktur, energi og industri
 • bringe din erfaring ind i teamet qua din baggrund som teknisk uddannet og være med til at sætte dit præg på en nyopstartet afdeling i vækst.
 • løse opgaver indenfor projektering af VVS, ventilation og køl for både nybyg- og renoveringsopgaver
 • sparre med kollegaer og rådgive mindre erfarne kollegaer internt i forhold til projektering indenfor byggeri
 • skabe en tryg relation med kunden og yde ekstern rådgivning med henblik på optimale valg og løsninger
 • bistå med fagtilsyn.
 • være en dygtig formidler af faglig viden, hvorfor du skal kunne begå dig på dansk og med fordel engelsk.

Hvad skal jeg kunne i forvejen?

 • du har en teknisk uddannelsesbaggrund som ingeniør eller installatør, men fremfor alt projekterings erfaring indenfor rådgivningsbranchen
 • du har erfaring med koordinering af tværfaglige grænseflader, med afsæt i din faglige baggrund
 • du er hjemmevant i ageren indenfor rammerne af bygningsreglementet og DS
 • du har en baggrund som generalist og ser muligheder frem for forhindringer
 • du trives i at arbejde i projektteams - både indenfor eget fag samt tværfagligt
 • du skal selvstændigt kunne drive fagdisciplinen på projekter og den tværfaglige koordinering
 • du skal kunne sætte dig ind i og analysere uvante problemstillinger og omsætte det til et slutprodukt
 • du har lyst til at præge en afdeling i opstartsfase, både socialt og fagligt
 • du er altid parat til at ”gå den ekstra meter” for kollegaerne og projekterne.

Hvorfor skal jeg vælge jer?

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne. 

Af andre goder kan vi nævne:

 • internationale, interne udviklingsmuligheder
 • en god pensionsordning
 • en tryg sundhedsforsikring
 • en fleksibel barselspolitik
 • en lækker kantineordning
 • aktive personaleforeninger
 • fleksible arbejdsforhold.

Yderligere oplysninger

Hvordan søger jeg jobbet?

For at kunne beskytte dine persondata, kan du ikke sende dit CV direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Vi har ingen deadline men indsend dit CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner annoncen, når vi har fundet den rette til teamet.

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kolleger.

 

Jeg har et par spørgsmål …

Så ring eller skriv til vores Gruppeleder Martin Grys på +4526808007 eller martin.grys@afry.com

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

AFRY ApS, Lyskær, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004548

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet