Herlev Ishockey klub, indfører ”locker clean out 2020” på vores U20 & 1 Division hold den 9. marts.

dato

Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

 

”Hvis man vil have andre resultater end det man plejer, så må man gøre noget andet, end det man plejer!”

Baggrunden er at skabe en ny trænings kultur omkring de to hold, hvor målet er at skabe en kultur, som sikrer et højt træningsniveau med en disciplineret og målrettet tilgang til sporten, samtidig med at alle tager vare på kulturen, hinanden og konkurrencen. For at sikre niveauet og tilgangen til sporten, indføres der test (Bip-testen niveau 12:5 ) og samtaler i august, som definerer adgangskrav til U20 og 1.div platformen i Herlev.

Herlev Ishockey Klub vil skabe en udviklingsplatform for både egne, samt dygtige og målrettede spillere udefra, der vil Elite ishockeyen. Der vil blive fokuseret på træning, kultur og gode vaner. Målsætningen på U20/1 division er:

- Klubbens udstillingsvindue, der viser at Herlev Ishockey Klub tænker træning, kultur og udvikling, hvor resultaterne på sigt kommer automatisk.

- En udviklingsplatform for Klubbens unge spillere, med den enkelte spiller i fokus, og dennes udvikling. Som har slut mål at gøre spilleren klar til Herlev Eagels.

- En udviklingsplatform hvor Herlev Eagels unge får spilletid og kan lære at tage ansvar for spillet, specielteams mv., så de udvikler sig til kommende top-spillere på Eliten.

Vi kan nu med vores nye tiltag, tilbyde de kommende og blivende ungdomslandsholdsspillere en komplet pakke, hvor uddannelse og ishockeyen går op i èn træningsenhed. Herlev Ishockey Klub tilbyder som bekendt både Team Danmarks Kraftcenter for HF- og Gymnasieelever, og for egne og udefra kommende spillere, men også Eliteklasser for 7. til 9. klasse, for de spillere, der ligger uden for Kraftcenteret, men som har målsætningen om at blive blandt de bedste, og med årene komme ind på vores Kraftcenter. Vores klare mål er på sigt, at skabe de kommende Elitespillere fra grunden.

 

Adgangskrav og udvælgelse af spillere til udviklingsplatformen U20 / 1 division:

 Helt generelt vil holdet til udviklingsplatformen blive sammensat på traditionel vis. Trænerne vurderer de enkelte spillere på deres ishockey-kompetencer, tilgang til træning, tilgang til sporten, og tilgang til Klubben, samt relationer og holdninger til andre spillere. Det er essentielt at spillerne, der tages ind på holdet, vil være med til at skabe træningskulturen og efterleve holdets leveregler.

 Sammen med ovenstående indføres der adgangskrav i form af en bip-test. Bip-testen skal gennemføres i starten af august til niveau 12:5. Niveau 12:5 er et middelhøjt niveau for aldersgruppen, som kræver noget træning, men ikke mere end at der også kan fokuseres på anden fysisk træning i løbet af sommeren. Testen skal understrege at Herlev Ishockey Klub vil træningskulturen, samt signalere til spillerne, at form og træning tages alvorligt.

 Spillere der kommer til holdet efter august vil ligeledes skulle gennemføre testen og får en måned til at træne op til testen.

 Skader kan forhindre enkelte spillere i at gennemføre testen, disse tilfælde håndteres enkeltvis.

 Det forventes at der bliver udtaget en fast stamme på ca. 15 spillere og 2 Goalies, samt at der derudover etableres en rotationsordning med U17, der supplerer med ca. 5 spillere mere.

 

Sommertræning:

 Sommerperioden tages alvorligt, og der trænes op til fem gange om ugen, med fokus på træningskulturen, hurtighed, styrke, udholdenhed, smidighed og småspil. Sommertræningen vil være for de spillere, som forventes at kunne træde ind i den faste stamme af holdet. Det forventes at spillerne prioriterer og committer sig til træningen, og derved planlægger deres tid så de kan deltage i træningen.

 Der vil være en tilvænningsperiode fra midt april til maj, hvor spillerne skal forberede sig på den fysiske belastning. Derefter starter den egentlige sommertræning og opbygning af udviklingsplatformen. Det er her, at spillerne skal vise deres vilje til at være en del af holdet. Det er også her at spillere, der desværre ikke viser den ønskede indstilling og commitment, vil blive sorteret fra.

 

Kilde: Herlev Ishockey Klub