Herlev Hospital: Fagligt dygtig kollega til Ernæringsenhedens a la carte køkken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ernæringsenheden på Herlev og Gentofte Hospital søger ny kollega til vores a la carte, der byder på lækker, personligt anrettet mad, bestilt fra et elektronisk menukort.
Er du uddannet indenfor madverden eller har erfaring og brænder for at arbejde med mad ? Har du kulinarisk flair? Har du et godt overblik, og kan du arbejde i et højt tempo? Så grib chancen og smid os en ansøgning.

HVEM ER VI Vi er et køkken, i Danmarks største akuthospital, i rivende udvikling, der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1000 patienter dagligt til både Herlev og Gentofte Hospital. Du vil primært være tilknyttet Herlev matriklen.
Vi laver mad fra bunden, og prioriterer det gode håndværk. Vores køkken består af en varm og kold produktion, foruden et dessertkøkken, et detailslagteri, et bageri og en diæt- og dysfagiafdeling. Vi er kendt for vores ambition om at lave mad af høj kulinarisk- og ernæringsmæssig kvalitet, som imødekommer patienternes individuelle næringsbehov.
Fagligheden er aldrig et kompromis! Ambitionen er, at vores mad er med til at sikre vores patienter et godt behandlingsforløb, hvor maden hjælper dem til at komme hurtigere op fra sygesengen.

HVEM ER DU Vi søger en engagerede og uddannet Ernæringsassistent, med diæterfaring.
Vi sender omkring 800 smukt anrettede bakker afsted tre gange om dagen.
Du vil blive tilknyttet a la carte enheden i køkkenet, hvor du blandt andet skal arbejde i diæt. Du skal tage medansvar for at vores a la carte forbliver en kæmpe succes. Du skal være velorganiseret, effektiv, temposættende, have udpræget ordenssans og kunne se vores produktion i én sammenhæng. Du er kendt som en dygtig og engageret medarbejder med en høj faglig barre. Du brænder for at servere fantastisk mad, og det ligger dig naturligt at videregive dine talenter til kolleger og elever.

FORUDEN OVENSTÅENDE, FORVENTER VI AF DIG, AT DU

  • Er uddannet ernæringsassistent eller har anden kostfaglig uddannelse eller erfaring.
  • Er ”super smager” og faglig stærk til at vurdere og reflektere over den kulinariske kvalitet og diæter generelt
  • Er nysgerrig! Nysgerrig på tendenser omkring vores fag og den udvikling, vi, som hospitalskøkken, kan tilføje.
  • Er modig! Modig til at komme med nye ideer, der kan skabe værdi for vores patienter og vores fælles arbejdsplads. Du kan indgå i et sundt kollegaskab, hvor du har modet til at sige fra, bede om hjælp og turde fejle, så vi kan lære og blive dygtigere.
  • Er forandringsvillig! Forandring gennemsyrer vores hverdag, og vi forventer, du håndterer forandringer med et positivt sind. Du får energi af, at intet er som det plejer!
  • Kan bidrage til et positivt arbejds- og læringsmiljø, hvor du motiverer dine kolleger samt vores elever.
  • Er mødestabil og besidder stor ansvarsfølelse. Du har et positivt sind, og forstår at god tone og godt samarbejde er nøglen til succes.
  • Har lysten til at spille dine kolleger bedre og hjælpe dem, der har brug for hjælp.
  • Byder dig til, hvis du har lidt ekstra tid, så ingen føler sig ladt i stikken.
  • Er fleksibel, har overblik og forstår patienternes behov, som altid skal efterleves. Vi er her for patienten, ikke omvendt!
  • Bistår vores kulinariske leder med løbende udvikling, test og vigtig sparring i forbindelse med fremtidige menukort
  • Taler, skriver og forstår dansk. Dansk på 9. klasses niveau er et krav for ansættelse.
VI TILBYDER
  • En unik mulighed for dig, der ønsker at arbejde med høj faglighed, udvikling og produktionens energigivende arbejde.
  • En arbejdsplads i forandring, hvor du kan være med til at sætte dit præg på fremtiden.
  • Medindflydelse på udvikling af produktion og nye opskrifter.
  • En arbejdsplads med høj trivsel, godt humør, ansvarlighed og fokus på godt kollegaskab.
  • En flad struktur, hvor ledelsen, medarbejdere og elever er i øjenhøjde. Vi respekterer hinandens forskelligheder, og finder værdi i det tværkulturelle kollegaskab og den mangfoldighed køkkenet byder på.
  • En god, sund og billig frokostordning.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen inden for tidsrummet 09.30-18.30. Arbejde hver 3. weekend samt helligdage. Man optjener timer til løbende hverdagsfri. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Drifts- og Personaleleder Nanna Friberg på tlf. 23 99 37 25 i tidsrummet kl. 07.00 – 12.00 på hverdage.

Ansøgningsfrist senest: søndag den 8. oktober 2023 kl. 23.00
Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse snarest eller efter aftale.
Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=251566&DepartmentId=18542&MediaId=4720&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907739

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet