Herlev Eagles Elite træner skifter træner-tilværelsen ud med cheftræner for Talentholdet i Herlev Ishockey Klub.


Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

Vi er stolte over at kunne præsentere et trænerteam for Klubbens Talenthold i de næste to år, hvor vi har elitetræner erfaring på begge trænerposter.  Det er der ikke mange andre klubber i landet, der kan prale af.

Cheftræner Filip Faurholm, som har været assistent for Herlev Eagles de sidste 5 år, har valgt at skifte til Klubbens Talenthold. Her vil Filip kunne tilføre aktuel erfaring med, hvad der skal til for at komme på et elitehold i Danmark. Samtidig har Filip sine træner-kompetencer helt i top ved at have udført assistent-træner jobbet i den højeste danske liga, indtil udgangen af sæsonen 20/21.

Vi tilfører en træner, der selv har spillet ishockey på de danske U-landshold, og ligeledes har haft en karriere i den danske Metal liga. Vi får dermed en træner - af komplet støbning - der selv ved, hvad der skal til for at spille ishockey på topniveau.

 Samtidig er vi ligeledes stolte over at kunne præsentere vores anden træner på Talentholdet, Johan Marklund.

Johan Marklund med 296 kampe for Herlev, er den der har spillet flest kampe, og med 185 mål til følge den mest scorende, i alt 332 point. Herudover har han et DM på Cvét. Johan har været i Klubben over mange år, og har selv været med til at tage de første skridt til, at Herlevs Talenthold vil være rugekasse til Herlev Eagles. Johan har ligeledes stor erfaring som både ishockeyspiller, sportschef, elitetræner og klubtræner. Og med denne brede erfaring, vil Johan bidrage til, at trænerteamet vil være komplet.

 Vi har en klar målsætning med Herlevs Talenthold, om at være et hold der spiller med om DM hvert år og kommer hjem med en medalje. Men nok så vigtigt vil vi fastholde at kunne udvikle minimum én af vores egne spillere hvert år, til at opnå en Elite kontrakt med Herlev Eagles. Denne målsætning vil trænerteamet være garant for at kunne udføre, med deres erfaringer bl.a. fra Herlev Eagles.

Velkommen til Danmarks mest erfarne Talent træner-team.

Kilde: Herlev Ishockey Klub