Herlev Byskole søger en ressource pædagog til indskolingen og mellemtrinnet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ressource pædagog til vores glade børn og kloge elever til indskolingen og på mellemtrinnet

 

Vi mangler flere gode kræfter, der vil være med til at udvikle skolen, så vi også i fremtiden kan være en attraktiv skole for elever, forældre og medarbejdere.

Herlev Byskole er i fortsat vækst, og derfor udvider vi med endnu en ressource person her næsten midt i skoleåret. Vi arbejder med videreudvikling og udbygning af vores udviklingsspor og mellemformer på bl.a. mellemtrinnet. Du kommer til at samarbejde tæt med en anden ressource pædagog, der primært er i indskolingen. Dine opgaver og ansvarsområder vil både ligge i indskoling og på mellemtrinnet 4.-6. klasse. 

Udover at brænde for opgaven med at arbejde med børnene, vejlede og sparre med dine kolleger, så skal du også have en administrativ interesse i at understøtte arbejdet med koordinering af den tværfaglige indsats. Opgaven kalder således på mundtlige såvel som skriftlige kompetencer. 

Du vil primært referere til en faglig leder, der har RC-indsatsen som sit hovedområde, derudover også en faglig leder der dækker indskoling og mellemtrin. 

Du skal søge stillingen, hvis du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og en tillidsvækkende faglighed. 

 

Vi ønsker os, at du

 • tænker, at børn gør det godt, hvis de kan
 • mener, at alle børn har krav på kvalificeret pædagogik
 • ændrer din tilgang og ageren, hvis børnene ikke lykkes i det der først var tænkt 
 • ser børn og unge som selvstændige og kompetente individer, der skal indgå i sociale og forpligtende fællesskaber
 • har høj faglighed og ansvarlighed
 • kan være tovholder på pædagogiske opgaver
 • møder børn, kollegaer og forældre med et ressource syn
 • ser på barnets hele dag
 • fungerer godt i en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver
 • kan samarbejde professionelt med eksterne samarbejdspartnere som fx lærere, skolepsykologer, pædagogiske vejledere, sundhedsplejersker og socialrådgivere
 • sætter krav til dig selv og dine teamkollegaer om øvelsesrum og fælles refleksion
 • har gode kommunikative kompetencer i tale og på skrift

 

Om Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med to matrikler, lidt over 1000 elever og 140 lærere og pædagoger, hvor samarbejdet er stærkt og fællesskabet vægtes højt. Herlev Byskole har et trygt miljø, som giver ro til at lære, til at opleve og til at undres. Vi arbejder ud fra, at gode faglige kompetencer skal suppleres med veludviklede sociale kompetencer. Forskellighed er en styrke, og alle har ret til at blive set og hørt, men har samtidig pligt til at lytte og respektere andres meninger.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32-37 timer afhængigt af det antal timer du ønsker, og den er til besættelse den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. 

Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til os senest den 13. december 2023, kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 14. december om eftermiddagen. 

 

Har du spørgsmål?

Ring gerne for yderligere information, hvis ovenstående har vakt din interesse. Du kan kontakte skolen på 4452 5606 og tale med faglig leder for RC: Ida Willumsen eller faglig leder for lærerne: Jørgen K. Green  

 

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbevis(er) og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe "Spam/uønsket post.

 

 

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herlev Kommune, Engskolevej, 1, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949830

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet