Farvel til vores sportschef og goddag til vores nye talentudviklings chef.


Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

Vi er nu kommet til sæsonafslutningen og her kommer vi til at sige farvel til Søren som stopper som sportschef i klubben, men forsætter som træner for Eliteklassen i Sæson 21/22. Vi vil gerne sige en STOR TAK til Søren, for det store arbejde han har lagt i klubben som sportschef de sidste år. Stillingen som sportschef er med Sørens farvel også nedlagt for en periode og Søren vil heller ikke svare på det kendte telefonnummer.

 

Vi vil ligeledes gerne sige velkommen til vores nye Talentudviklingschef Jesper Andersen som skal varetage den sportslige udvikling på U15, U17 og U20 holdet. Jesper har en solid erfaring som elitespiller, sportschef, bestyrelsesmedlem, ungdoms-, divisions-, eliteserie- og U-landstræner. Bestyrelsen og sportsudvalget har en ambition om i de kommende år, sammen med Jesper og vores dygtige trænere i klubben, at skabe et talentudviklingsmiljø i absolut national topklasse. Vi glæder os meget til at Jesper starter arbejdet hos os.   

 

Sportsudvalget og Bestyrelsen arbejder derudover med at få integreret en udviklings / rekrutterings model for vores årgange under U15, og dette vil vi vende tilbage med senere på foråret.

 

Udtagelse fra Jesper Andersen:

Først og fremmest en stor tak til Søren Dencker, som har skabt relationen mellem Herlev IK og mig. Jeg ser det som et privilegie at få muligheden for at bygge videre på det fundament, Herlev har skabt, og herfra være med til at bygge ovenpå og skabe et talentudviklingsmiljø i national topklasse, hvor ledere, trænere og spillere, med afsæt i et sundt socialt miljø, kan få gode mulighed for at indfri deres ishockeydrømme.

Vi skal lære spillerne at begå sig i et konkurrencemiljø, hvor det er naturligt at være målrettet og stille krav til sig selv og sine omgivelser. Det at være målrettet, flittig, disciplineret og kunne præstere på et individuelt højt niveau med forståelse for, hvad der gavner mit hold, er egenskaber, som er værdsat i mange andre kontekster, end i ishockeyverdenen. Vi har en klar målsætning om at udvikle rigtig dygtige ishockeyspillere og vinde medaljer og pokaler til trofæskabet, og det skal vi helt sikkert nok få succes med. Omvendt er vi også opmærksomme på, at der vil være rigtig mange af vores unge ishockeyspillere, som ikke ender med at kunne leve af at spille ishockey. 

Derfor vil vi have mindst lige så stor fokus på, at dem der ikke kommer til at leve af at spille ishockey, altid vil kigge tilbage på deres tid i Herlev Ishockey Klub og tænke, at det har været en fantastisk sjov og lærerig rejse, hvor de har knyttet stærke relationer og tillært sig værdifulde egenskaber, som de kan få glæde af i hele deres liv. 

 

Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at omsætte alle de fine intentioner til handlinger og møde alle ledere, trænere og spillere.

 

 

Med de bedste hockey hilsner

Per Vilstrup

Sportsudvalg

 

 Herlev Ishockey Klub

Tlf. 3160 6768

 

Kilde: Herlev Ishockey Klub