Den første Boble træning


Nyheden er fra Herlev Ishockey Klub

Herlev Ishockey Klub, har oprettet et Boble hold – dvs. et hold for børn og unge mellem 11 og 18 år, som ikke tidligere, eller kun har lidt erfaring med at løbe på skøjter.

Den allerførste Boble træning foregik søndag den 25, august 2019 kl. 11.45, hvor vores træner Heinrich Søby, stod og tog imod vores gæster og bød velkommen.

Herefter gik man i omklædningsrummet, hvor alle de forventningsfulde fremmødte fik lidt information om klubben og dagens program, alt imens de blev iført udstyr og skøjter.

På isen, startede man med lidt skøjte træning og det viste sig at, alle de fremmødte var rigtig gode til at stå på skøjter, skøjte træningen blev afløst at skøjte tekniske øvelser af forskellig art, i alt var de fremmødte på isen i ca. 1,5 time.

Efter træningen udtalte Heinrich Søby, der er meget stort potentiale i alle de fremmødte, jeg glæder mig meget til at fortsætte træningen med dem.

 

Boble træningen vil finde sted næste gang den 1, september kl. 12.45

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man skal bare møde op i Ishockeyhallen, en time før træningen. Vi håber at se mange flere når vi er kommet rigtigt i gang udtaler Heinrich Søby.

 

Her lidt billeder fra den første boble dag i Herlev Ishockey Klub

Kilde: Herlev Ishockey Klub
Flere artikler