BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du erfaring med eller lyst til at implementere og føre cyber- og it-sikkerhed ud i livet i en større statslig organisation? Vil du være med til at styrke sikkerheden omkring de it-systemer, der skal understøtte vores mission om at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Danmark? Så er det dig, vi vil have med på holdet!
Du bliver en del af et stærkt fællesskab Du kan se frem til en alsidig hverdag i kontoret for Jura og Forenkling, hvor vi har et stærkt fællesskab og nærværende ledelse. I samarbejde med dine kollegaer kommer du til at løse mange forskellige meningsfulde opgaver, som i sidste ende bidrager til Arbejdstilsynets opgave med at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.
I dit kommende team kan du få ansvar for og komme helt tæt på arbejdet med den operationelle og praktiske implementering af cyber- og informationssikkerhed samt databeskyttelse i Arbejdstilsynet. Afhængigt af dine kompetencer og udviklingsønsker vil du kunne få opgaver så som:
- Sikre overholdelse af ISO 27001, de 20 (29) tekniske minimumskrav, NIS2, og tilsvarende standarder, som Arbejdstilsynet er forpligtet til at følge
- Drive arbejdet med risikostyring internt i Arbejdstilsynet
- Identificere, analysere og følge op på de fundne risici samt indgå i den faglige dialog om tekniske foranstaltninger og lignende med gode kollegaer i vores kontor for Digitalisering og Data og it-leverandører fx Statens IT
- Rådgive, vejlede og besvare spørgsmål om samt udbedre kendskabet til informationssikkerhed og databeskyttelse i hele Arbejdstilsynet
- Føre tilsyn med Arbejdstilsynets leverandører og tage hånd om de overvågningsaktiviteter, som bliver igangsat af Digitaliseringsstyrelsen, departementet eller andre
Du bliver en del af et team i kontoret, som har hovedansvaret for, at Arbejdstilsynet overholder databeskyttelseslovgivningen samt de standarder og krav til cyber- og informationssikkerhed, som statslige myndigheder skal leve op til. Teamet består af 5 personer med forskellig faglig baggrund og en studentermedhjælper. Teamet har i det daglige et tæt samarbejde med medarbejdere og chefer internt i hele Arbejdstilsynet på tværs af landet, og særligt med vores kollegaer i kontor for Digitalisering og Data, som arbejder med it-udvikling. Du vil også blive en del af samarbejde og erfaringsudveksling på tværs af Beskæftigelsesministeriets koncern, i statens netværk for informationssikkerhed, i Statens IT’s arbejdsgruppe for informationssikkerhed og med vores koncernfælles databeskyttelsesrådgiver.
Her finder du gode muligheder for at udvikle dig i et stærkt fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige vej for dig.
”Når man arbejder med informationssikkerhed i Arbejdstilsynet, har man rig mulighed for at sætte præg på sine egne opgaver. Man indgår i et team med ansvaret for informationssikkerhed og GDPR for hele organisationen. Der er derfor en bred vifte af opgaver, man indgår i. Jobbet indebærer at være løsningsorienteret, se informationssikkerhed ud fra en organisatorisk kontekst ift. politikker og processer, samt at evne at kunne formidle og drøfte it-tekniske problemstillinger samt løsninger til medarbejdere. Ud over det faglige indgår man i et kontor, hvor der er højt humør, højt til loftet og altid tid til en kop kaffe” – sådan siger Jesper, it-sikkerhedsmedarbejder i teamet.
Om dig Vi forestiller os, at du
- har en baggrund inden for fx it-sikkerhed, risikostyring eller som it-udvikler
- har viden om, og kan demonstrere en selvstændig håndtering af opgaver inden for ISO 27001 og de 20 (29) tekniske minimumskrav, som har til formål at sikre et højt cyber- og informationssikkerhedsniveau hos statslige myndigheder
- har god forretningsforståelse og kan forstå og formidle komplekse, og til tider tekniske problemstillinger, på en letforståelig måde med modtageren i centrum,
- arbejder struktureret og selvstændigt, og kan skabe sammenhæng på tværs, og
- er opsøgende, nysgerrig og deltager aktivt i sparring med kollegaer.
Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. oktober 2023.
Hvis du har en akademisk uddannelse, bliver du ansat som fuldmægtig på overenskomsten for akademikere i staten, ellers bliver du ansat efter gældende overenskomst i staten.
Dit daglige arbejdssted er Arbejdstilsynet, Landskronagade 33, 2100 København Ø.
Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Sofie Bisbjerg på tlf.nr. 72 20 87 40.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr. 51 62 27 62.
Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 15. august 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Arbejdstilsynet, Landskronagade 33, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170701&DepartmentId=6067&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883881