Du er kendt for at være en synlig og engageret leder med flair for både planlægning og produktion? Har du lyst til at stå i spidsen for en af Danmarks største og mest anerkendte hospitalskøkkener med ”Herlevs Herligheder” – og være med til at sikre velsmag, trivsel og effektiv drift i et storkøkken, hvor økologi og bæredygtighed er på menuen?
Så har vi en spændende mulighed for dig
Om stillingen Vi søger en produktionsleder med stærke ledelseskompetencer og solid erfaring med madproduktion i stor skala. Du bliver en central del af ledelsen i Herlev Hospitals patientkøkken og får medansvaret for drift, planlægning og personaleledelse i et professionelt madhåndværksmiljø, der har vundet priser for kvalitet, smag, ernæring og innovation.
Vi forventer at du:
- Kan planlægge og optimere produktionen og logistikken af mad til over 1000 patienter herunder levering til patientkøkkenet på Gentofte hospital
- I ca. halvdelen af dagen er du ude i produktionsområderne og taler med medarbejderne, i gangsætter og følger op på at producerede produkter lever op til den ønskede kvalitet
- Kan motivere til sikring af høj kvalitet, smag og konsistens i alle vores produkter
- Kan arbejde løsningsorienteret med forståelse og fokus på, hvad der kan lade sig gøre i stordrift
- Lede og motivere ca. 120 medarbejdere i tæt samarbejde med tre andre ledere, hvoraf du primært har ledelsen af 30 faglærte og ufaglærte medarbejdere i produktionen
- Afholde MUS, trivselsmøder, arbejdsmiljømøder og medarbejdersamtaler mm.
- Bidrage til et vedvarende fokus på bæredygtighed og økonomisk balance.
Vi forestiller os, at du:
- Har en relevant uddannelse inden for fødevareproduktion og/eller ledelse
- Har erfaring med ledelse i store køkkener, kantiner eller lignende
- Er struktureret, dygtig til planlægning og har god forståelse for stordrift og logistik
- Har blik for økonomi, indkøb og ressourceoptimering
- Er kvalitetsbevidst og dygtig til smag, konsistens og præsentation
- Trives i en rolle med delt ledelse og samarbejde om fælles personaleansvar
- Har et anerkendende og inddragende ledelsesmindset – og ser medarbejdernes forskellighed som en styrke.
- En nøgleposition i et velfungerende og ambitiøst team
- Mulighed for at sætte dit præg på en stor og meningsfuld produktion
- En hverdag præget af faglig stolthed, innovation og høj kvalitet
- Et arbejdsfællesskab med 11 dygtige og engagerede lederkollegaer og 250 medarbejdere i hele Ernæringsenheden. Du referer til Enhedschef Marianne Lange
- En arbejdsplads med moderne faciliteter og fokus på udvikling med primær ansættelse på Herlev matriklen
Har du nogen spørgsmål kan nuværende produktionsleder Liselotte træffes på telefon 24641519 i tidsrummet 7-13.
Løn efter gældende overenskomst med Kost & Ernæringsforbundet.
Ansøgningsfrist: 1. august 2025.
Samtaler afholdes 14., 15., 21. og 22. august 2025 eller efter aftale.
Nysgerrig på mere?
Læs vores ESG-rapport fra 2024 Herlevhospital.dk/fwx
Instagram:@ernaeringsenheden_hgh
Facebook og LinkedIn: Ernæringsenheden på Herlev og Gentofte Hospital
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde
-Arbejdsgiver:
Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls vej, 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-08-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/7979ce3b-e99f-48c7-aadf-381e5a2184ef