Bliv en del af et fællesskab der skaber hurtig effekt og udvikling i sygeplejen

Profilbillede
dato

Ønsker du at arbejde et sted, hvor du ser hurtig effekt af den sygepleje du udøver, samtidig med, at du er en del af en personalegruppe hvor der er plads til sparring, mangfoldighed og udvikling. Så er det nu du har chancen, for at blive en del af vores helt særlige fællesskab i Opvågning 1 & 2 på Herlev Hospital.

Om Herlev Hospital:

Herlev & Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital. Herlev Hospital har 6400 ansatte. Vi har 877 sengepladser, 130.000 akutte ankomster og 950.000 ambulante besøg om året.

I Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv behandling er vi ca. 400 medarbejdere. Afdelingen er delt op i følgende områder: Operation, Anæstesi, Dagkirurgi, Intensiv, TUB og Opvågning samt Tværfagligt smertecenter og Forskningsenhed.

Hvem er vi:

Opvågningen består af 2 fysisk separate afsnit, med en alsidig og åbenhjertig sygeplejegruppe bestående af 35 dedikerede sygeplejersker, oversygeplejerske Vicki og to ledende overlæger, Julie & Diana, som er tilknyttet til hvert deres opvågningsafsnit. Personalegruppen er præget af humor, tillid, psykologisk tryghed og en gennemgående vilje til at ville hjælpe både patienter og kollegaer.

Vi er et afsnit præget af højt patientflow men også komplekse længerevarende patientforløb af op til 24 timers varighed. Begge dele kræver samarbejde både internt og eksternt og et fælles solidt overblik. Vi modtager patienter fra 6 kirurgiske specialer, MR-undersøgelser og fra Endoskopien. Vi fungerer som buffer for Intensiv, dog undtaget respirator, og modtager traumepatienter til stabilisering og smertebehandling inden operation eller eventuel overflytning. Vi assisterer desuden til blokanlæggelser, Blood patch, optimering af smertebehandling, præoptimering af akutte patienter, anlæggelse af epidural, CVK- og HD-katetre samt ECT behandling. Opvågningen er desuden uddannelsesafsnit for sygeplejestuderende, anæstesi- og intensivkursister, ambulancebehandlere og medicinstuderende, og det er derfor af høj prioritet, at alle bidrager til et godt læringsmiljø, hvor vi alle lærer af hinanden på daglig basis. På afdelingen har vi desuden et stort gennemgående fokus på Mental Sundhed som afsæt for godt lærings- og arbejdsmiljø og høj patientsikkerhed.

Vi tilbyder:

 • Fast stilling på 32-37 timer i blandede vagter
 • 8 ugers intro uden for normering sammen med 2 erfarne sygeplejekollegaer
 • Weekendvagt hver 3. uge, evt. anden fordeling, hvis der er delebørn eller andet at tage hensyn til
 • Ca. 10 vagter på 4 uger
 • Fast tilrettelagt oplæringsforløb, som senere hen suppleres med kompetenceudvikling og Opvågningsuddannelsen
 • Vagtplan ønskes i Optima med fleksible mødetider, så privatlivet harmonerer med arbejdslivet
 • Et afsnit som arbejder struktureret og vedholdende på at højne arbejdsmiljø og psykologisk tryghed
 • Intern og ekstern undervisning
 • 2 kliniske sygeplejespecialister der tager medansvar for din introduktion og oplæring
 • Afhængig af patientkompleksiteten forventes du at skulle passe max 3 patienter ad gangen
Vi ønsker os en kollega som:

 • Har minimum 2 års relevant erfaring
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Er imødekommende og omstillingsparat og med gode samarbejdsevner
 • Har humor, er positiv og bidrager aktivt til den gode stemning
 • Har store forventninger til dig selv og dine kollegaer både fagligt og organisatorisk til gavn for de vekslende patientforløb
 • Har lyst til at indgå i en hverdag med mange kollegaer og til at blive en del af et velfungerende tværfagligt samarbejde mellem operationsgang, anæstesi og intensiv
 • Vilje til på sigt at videreudvikle dig, til gavn for både dig, dine kollegaer og afdelingen
Som sygeplejerske hos os, får du rig mulighed for at sætte dine færdigheder og kompetencer i spil i en spændende alsidig hverdag med masser af udviklingsmuligheder. Opvågningsspecialet rummer mange spændende og overraskende facetter. Forvent derfor en stejl læringskurve.

Praktiske oplysninger:

Har ovenstående vakt din interesse – og ønsker du at få mere at vide om os og Opvågningsspecialet, så er du velkommen til at komme forbi til en uformel snak – eller kontakte oversygeplejerske Vicki Gudmandsen på tlf.: 38 68 27 36 eller mail: Vicki.Flygenring.Gudmandsen@regionh.dk eller en af vores to kliniske sygeplejespecialister Lene.Henckel.Jensen@regionh.dk eller marina.katz.larsen@regionh.dk.

Du kan også via vores Instagram; anestesi_opvaagning_herlev få et indblik i vores alsidige hverdag.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist mandag 22. juli kl. 12.00. Ansættelsessamtaler og ansættelse efter aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, som du skal sende online via linket nedenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Dato for tiltrædelse/forventet ansættelsesstart efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen. Herlev og Gentofte Hospitaler er pr. 1.8.2010 røgfrit, og personalet må ikke ryge i arbejdstiden på hospitalets matrikel.Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herlev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej , 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072493

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet