BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi leder efter en ny kollega, som brænder for at stå for fødevaresikkerhed og hygiejne og som igennem dit daglige arbejde sikrer kontrolrapporter uden anmærkninger for alle Ernæringsenhedens områder.
Jobbet skal varetages hovedsagligt på Herlev matriklen, men opgaver vil forekomme på Gentofte matriklen. Du bliver en del af stabsgruppen, og vil referere til ledelsen.
Som ansvarlig for hygiejne og egenkontrolområdet bliver dine primære ansvarsområder:
- Vedligeholdelse og udvikling af egenkontrolprogrammet E-smiley til alle de funktioner, der ligger under Ernæringsenheden
- Samarbejde med rengøringsfunktionen om egenkontrolprogrammet til hospitalernes afdelingskøkkener
- Vedligeholdelse og udvikling af procedurer vedr. fødevaresikkerhed og hygiejne
- Undervisning af personale og elever
- Kontaktperson til fødevaremyndighederne
- Audit internt i køkkenerne og i afdelingskøkkenerne
- Kontaktperson til Center for ejndomsservice angående vedligehold og vedligeholdelsesplaner
- Repræsentant for Ernæringsenheden i relevante fora og netværk
- Arbejdsmiljø og kemiansvarlig
- Kvalitetsudvikling indenfor køkkenområdet
- Udarbejdelse af procedurer og maskinbeskrivelser
- Mærkning af fødevarer
Du skal optimere processer og arbejdsgange indenfor eget arbejdsområde, og arbejde med kvalitetsudvikling i hele afdelingen. Du har det godt med at stå foran en større gruppe mennesker og formidle budskaber.
Dine kvalifikationer
Du kan være uddannet fødevare- eller procesteknolog med erfaring indenfor storkøkkendrift, hygiejne/egenkontrol, har arbejdet med egenkontrol, rengøring, risikoanalyser m.m.
Du har interesse indenfor madproduktion og kvalitetssikring både den praktiske og teoretiske del.
Du har undervisningserfaring og formulerer dig klart og tydeligt på dansk i både i skrift og tale.
Du har et solidt kendskab til MS Office-pakken og er en rutineret bruger af diverse IT –programmer.
Din person
Du kan på en og samme tid holde fokus og have mange bolde i luften og trives med deadlines. Du er som person nysgerrig, grundig, god til at formidle teori til praksis og du er selvstændig, løsningsorienteret og ansvarsbevidst. Endelig er du glad, positiv med en god portion humoristisk sans, endelig er du motiverende i din tilgang til samarbejdet med dine kolleger, samt god til at håndtere forandringer.
Om Ernæringsenheden
Ernæringsenheden består af 2 patientkøkkener, 2 kantiner og 2 cafeer. Vi er over 200 medarbejdere. Vi servicerer dagligt ca.800 patienter og ca. 1600 medarbejder i vores to store personalekantiner. Alt mad tilberedes fra bunden. Vi har opnået sølvmærke indenfor økologi. Centralkøkkenet på Herlev hospital er Svanemærket.
Vi kan tilbyde dig:
- Et udadvendt job med en central funktion, hvor du skal være synlig og aktiv i hele Ernæringsenheden.
- Et skrivebord, men det er ikke der, du tilbringer, det meste af din tid
- Et afvekslende og udviklende job, hvor du selv tilrettelægger din dag
- Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer
- Motionscenter, sportsforening, cykelcafe, massage m.m.
Din arbejdstid er der mulighed for selv at tilrettelægge i samarbejde med din leder, men vi har en forventning om arbejdstiden planlægges i tidsrummet 6.00-19.00 så du har viden om alle produktioner mandag til søndag
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Spørgsmål er du velkommen til at stille til Produktionsleder Liselotte på tlf. 24641519 i tidsrummet kl. 09.00 – 13.00 på hverdage.
Ansøgningsfrist: 31. maj 2024
Ansættelsessamtaler: 5. og 6. juni 2024
Ansættelse efter aftale.
Herlev og Gentofte Hospital er en røgfri arbejdsplads
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herlev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Herlev Hospital, Borgmester Ib Juelsvej, 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051531